Prosím o radu

02.01.2009

:\/: bojím se jak to budu mít s mateřsku, pracovala jsem v jednou obchodě kde to bylo fakt psychárna :-g( Po roce a pul jsem to už nedavala tak jsem dala výpověd... Jenže pak jsem zjistila že jsem těhotná. Výpověd mi zkončilake dni 30.4.2008 to už jsem byla asi okolo 4-5týdne těhotenství.
Ale nikdo mi nechce říct jestli mám nárok tedy na mateřskou z podniku, nebone. A pokud ne tak budu mít od státu 4letou a to budu uplně v háji :§)
Nebyla jste některá v podobne situaci? Prosím o radu, za pár dní mám termín a já jsem vynervovaná, nikdo mi za cele těhotenství nedokázal k tomu říct jedine slovo :\/: :\/:
Tak moc děkuji za jakkoukoliv odpověd mějte se hezky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Hele,já jsem v podobný situaci jako ty. Pokud jsi dala výpověd,tak šup,šup na pracák,at ti nekdo platí zdrvotní. Nejspíše nebudeš mit možnost vybrat si,jak dlouho chceš bejt doma. Budeš mít pevně danou 4letku. Prvních 21 měsíců 7800,-,pak 3600,-. Ale můžeš si k tomu přivydělat kolik chceš.. Kdyby jsi chtěla ještě něco vědět,tak písni

Hojas těhule, mám to podobně - byla jsem v posl. zaměstnání téměř na den přesně rok a taky se bála, že mi nebudou platit mateřskou. Navíc jsem skoro od začátku těhu na PN.. Byla jsem se ptát na sociálce a je to tak, že musíš mmít u posl. zaměstnavatele odpracováno min. 270 dní, pak Ti musí platit. Jinak já měla smlouvu na dobu určitou, takže mě teď ke konci prosince dali výpověď, jsem ale v ochranné lhůtě a musí mi platit neschopenku..Nestresuj se a pořádně si zjisti, jak to máš Ty. Já byla ve velké organizaci, nevím, jak je to třeba u ži´vnostníků..Pa, pa..
:a:

Ahojky,já být tebou,tak přímo zajdu na sociálku,všechno jim řeknu,donesu doklady a oni ti řeknou,jak to budeš mít. A pokud bys dostávala jen tu malou mateřskou,tak tě doplatí sociálka,neboj!!!Snad to budeš mít v poho.Já taky zatím nevím,jak na tom budu,teď přes svátky se nedalo nic vyřídit,tak to budu vědět až příští týden,co mi vůbec dají. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka