Pokleslé bříško???

02.01.2009

Ahojda holčičky, chtěla bych se Vás zeptat, jak dlouho před porodem Vám kleslo bříško? Já ho něměla nikdy nějak moc vysoko, ale teď během pár dnů se mi zdá, jestli přeci jen nekleslo?! Poradíte mi? Mám se bát? Jsem 34+6 ?pa a díky za příspěvky :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky!!!Neboj!!!Bříško klesá 2-3 týdny před porodem,odpočívej,polehávej a zajdi si raději k doktorovi.Hlavně to chce klídek!!! Já rodila v prvního v 37.týdnu a kleslo mi až v 36.,to jsem už i já poznala,že se něco děje.Když jsem se sprchovala,čapla ve vaně a myla dole,tak to tam bylo už takové vyboulené,tvrdé. Pokud ti neodešla zátka,klidně můžeš i přenášet,je to u každé holky jinak!!! Jinak jsem asi tak stejně týdnama jako ty a mám taky bobky,takže uklidnit tě asi neuklidním!!!

In reply to by kockral

Ahojda, to jsi hodná, alespoň trošku je člověk klidnější, když se někomu svěří :-)Tak uvidíme, kdy porodíme, doufám ale, že tam mimčo vydrží co nejdéle! Nemám ještě vyprané a nachystané věcičky a nejsem na ten porod ještě nějak psychicky připravená! Budu odpočívat, nebudu se zbytečně nějak přetěžovat. Na kontolu jdu 8.1. tak uvidím, co mi řekne! Přeji hezký zbytek těhu a taky se nestresuj :-) papa

In reply to by Julie25

Já jdu 7. k doktorovi,tak si pak napíšeme!!! Ty věcičky hoď do pračky a manžel ať je vyžehlí,žádné nadbytečné stání,zbytečné zatěžování děložního hrdla!!!A jinak si nachystej i tašku,ať máš klídek,já už mám všechno,tak se teď už jenom válím,sice se synem,ale i tak hodně odpočívám. :a:

In reply to by kockral

Jo, napíšeme si :-)No manžel, holka, s ním počítat právě nemůžu! Před Vánoci měl úraz, nohu mám po operaci, měl zlomený obě kosti v lýtku, tak je má sešroubovaný. Takže jen polehává, nebo někde přepajdá o berlích :-) No však to znáš, aby toho nebylo před porodem málo, tak se tohle vyštěnilo! Takže místo toho, aby lítal on kolem mě, je to naopak :-)Ale fakt se budu šetřit, nemá to cenu, kdyžtak to nestihnu, no :-)

In reply to by Julie25

Jejda,no tak já to taky nemám úplně odpočinkové,doma dva a půl letý klučina,pořádný divoch,takže taky odpočinek-neodpočinek. Tak budete ležet spolu,no,alespoň to budete mít příjemnější. Vaření se dá ošulit,navaříš třeba na 3 dny,na úklid máte babky a i to vaření by mohly zvládnout,ne?

In reply to by kockral

No, já mám jednu babku, tchýni v baráku, navaří, to jo, ale na úklid ona moc není :-)Hlavně je taková zvláštní na tohle, že když bych jí řekla, že se necítím, nebude tomu přikládat význam! No to prostě člověk nechápe :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka