anketa - nejneoblíbenější kreslená postavička

02.01.2009

Ahoj holky, nedávno jsme se bavili s manželem o neoblíbených kreslených postavičkách.... Tak mne napadlo zkusit se pozeptat i Vás.... Takže, kdo Vám z kresleného světa vadí a proč? :-) Doufám, že mne za tohle trošku infantilní téma "nesežerete" :-)
Jinak napíšu ještě svůj tip. U mne bezkonkurenčně vede Beruška - nevím, co tím chtěl autor říct, ale podle mne to je "arcisvině"... Ještě mi není sympatický Motýl Emanuel, protože to je podle mne normální "metrouš"....

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo medvídci.... to je pro mne dávná historie :-) Pamatuju si jen, že furt říkali "Pane,pane, pojďte si hrát..." ale o co tam šlo, už moc ne.... Jsou opravdu roztomilí, to je fakt... Pat a Mat - to je přezdívka mého táty a jeho parťáka, ikdyž mi párkrát něco opravovali v bytě a nebylo to tak děsný jako u jejich jmenovců :-)

No tak já mám ráda našeho Krtečka a třeba i Včelku Máju. Srašně mám ráda večerníčky Broučky, Jáju a Páju, ale ty nejsou kreslený. Ty jsou naprosto úžasný :s: :s: :s: :s: :s:

Všechny kreslené postavičky z programu Jetix a podobně... fuj :s:. Dávám přednost Rákosníčkovi, Křemílkovi s Vochomůrkou, Krtečkovi... uvidíme, jestli to se mnou bude za pár měsíců sdílet i můj 7měsíční šmudlík... :wink:
Danielle a Filípek

Tak kresléná postavička mne teď zrovna žádná nenapadá ale opravdu nesnášim trapnou žížalu Julii(ale třeba to není žížala ale její panička co mě tak sejří,kdo ví) a můj syn zbožňuje krtečka. :a:

mojí favoritkou vždycky byla Malá čarodějnice ... já tak strašně chtěla umět lítat na koštěti :s:
a taky mám ráda Káťu a Škubánka, jsou moc pěkně nakreslení a Škubánek si vždycky ví se vším rady a vždycky přelstí toho zákeřnýho havrana :s:

Strega Nona - škaredá hnusná protivná ježibaba!! :-) Cosi italského, pokud mě má blahá paměť neklame... :-)

Mě se nelíbí Garfield, je ošklivej tlustej, línej a vyčůranej...a to jsem neviděla ani kousek, stačí mi upoutávka a když ho někde vidím. Prostě mi není sympatickej. Nemusím taky Pata a Mata... prostě mě deptá, jak jsou debilní. :s: Preferuju klasické kreslené pohádky nebo typ Doby Ledové. Co je vtipné a má děj. :one:

třeba Bux bunny, Animáci - vyčůraní hajzlíci, Garfield - nechápu, co je na něm zajímavého, Beruška je úplně jasná, jak jsi říkala (a to ji mám doma asi 30 cm plyšovou, protože můj malý ji miluje :00: ), chvástač Brouk Pytlík.... no našlo by se jich....

In reply to by Handiiiik

Brouk Pytlík je normální namachrovanej blbec, ale Beruška je hrozná bestie, jak by řekl můj manžel pěkně s nima "vojebává".... :-) Naštěstí žádnou plyšovou Berušku doma nemáme. Co se na ní malému tak líbí? :-)

Se mi zdá, že tady nikdo neviděl seriál Toopy a Binnu nebo jak se to píše, co dávaj ve Snídani s Novou. Ty bych vodpráskla. A to dávaj ještě dva díly za ráno půl hodiny po sobě. To se nedá. Malej v tu dobu zrovna baští, tak to mívám puštěný. To se fakt nedá. Je to snad kočka a myš nebo co, ale ta myš je větší než ta kočka a má strašně úchylnej hlas. Pět minut vymejvání mozku. Vždycky je to totálně o ho..ě. Asi je to pro hodně malý děcka.Ondyno ta myš lezla celej díl na kopeček a když tam vylezla, tak tam nic nebylo, tak šla zase dolů. Jinak z českejch mě nic nenapadá a strýček Fido je myslím Maďar. Proti Toopymu a Binnu je to zatracenej měkoň :s: .

In reply to by Lucky78

tak my nemáme televizi, takže ty tvoje postavičky nemůžu ohodnotit. Je ale fakt, že pro hodně malé děti ta dějová zápletka asi stačí,ne? :-) Souhlasím, že by postavičky měly být víc čitelné, a ne že budem tipovat, jestli je to myš,kočka anebo mimozemšťan.... :-)

Hele já ti ani nevím ale s tím Emanuelem si to trefila :!k: taky mi přijde že má v očích něco úchylnýho :w:

In reply to by lola11

dostali jsme jako svatební dar ložní prádlo s kreslenými postavičkami. Na jednom je Večerníček a na druhým právě motýl Emanuel. Tak já si vždycky vezmu Večerníčka a manželovi šoupnu toho "hezouna".... Spát pod ním se mi fakt nechce :-)

ivka222

asi strýček Fido,ten létající pes,přišlo mi že ty dva kluky moc buzeruje a musel mít pořád navrch :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

In reply to by ivka222

přečetla jsem to Honzovi (skoro manžovi) a říká...no to je pravda, ten seriál byl udělanej, aby děti uznávaly autoritu...ten jim dává takovou sodu. Tak u nás asi taky vítězí Strýček Fido :)

In reply to by Pechy

měli jsme v práci kolegu, který tak trochu vypadal, a je fakt že taky oblíbenej nebyl. Musím se pozeptat manžela, co on na něj. Jestli strýčka Fida neposunem na vyšší příčky :-)

ivka222

In reply to by Pechy

byl to kretém a nedal jim chvilenku pokoj :s: :s: :s: :s: pořád je jen hledal,to už jsem tam měla radši toho havrana,to byl maník :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

ivka222

krtečék,ještě dneska je mi ho líto jakou práci mu dalo udělat si kalhotky a s kapsamááááááááááááááá :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka