prsa

02.01.2009

Hojki holčiny, chci se zeptat, jak dlouho Vás bolely prsa, to bude až do konce těhu? Dost bolely ze začátku těhu-to je jasný, pak to skoro přestalo, tak jsem myslela, že to začne až po porodu. Teď ale zase bolí dost, jsou hrozně citlivý bradavky, bez podprdy se nedá vůbec, ikdyž nějak mega nenarostly.. :s: Taky už z nich teče mlezivo, taky to u Vás bylo tak brzo? Díky a pa... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Bradavky mám citlivé od začátku těhotenství a zatím je to pořád stejné. Když je mi zima a "ztvrdnou" ://: , tak to docela bolí. Prsa se mi moc nezvětšila, jsem ve 24. týdnu a teprve teď uvažuji o podprsence s většími košíčky, protože mě v současných právě bradavky začínají bolet. Mlezivo už se také objevilo, ale samovolně nevytéká, jen jsem to kontrolovala :s:

Ahoj, prsa mě bolí už od začátku těhotenství. Jsem taky ve 23.tt. Na začátku to bylo ale horší. Měla jsem strašně citlivé bradavky a ani podrsenky jsem nemohla nosit. Zatím se mě zvětšili z B na D. Něco z nich už taky teče, ale má to takovou divnou barvu. Ani ne průhlednou a ani ne bílou :s:

ahoj, nerada bych te nejak strasila, je to fakt do individualni, ale me prsa boli silene cele tehu. S mlezivem nemam zadny problem. Doufam, ze po porodu prsa sice chvilku budou zlobit, ale pak polevi.

Ahoj,každá to máme jinak,mě bolely vždycky na začátku těhu,pak se odmlčely a kolem toho 30.týdne mě opět začaly,začaly se nalívat,taky se mi už tvořilo mlezivo,ale záleží to fakt na každé. Mně se zvětšily z B na D,ale některé popisují růst až o 4 čísla,mlezivo třeba už ve 20.týdnu,jiné zas žádný růst a mlezivo až po porodu. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky