bolest prsu

02.01.2009

ahoj holky potrebuju pomoc.v noci me zaclo bolet prso.v jednom miste na vnejsi strane.doufam,ze to neni zacinajici zanet.myslite,ze ta bolest muze byt od neceho jineho?vcera jsem si muselapoprvy vzit podprsenku s kostici misto kojici as i me takhle podobne ze zacatku boleli prsa kdyz se mi po kojeni dotahovalo mliko.bojim se zanetu,nevim zda se da u toho zvladat pece o mimi,nema mi totiz kdo pomoct :jawdrop: :r: mate s tim nekdo zkusenost?co delat?cekat co se z toho vyklubat nebo s tim uz ted jit k doktorovi?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj mě pomohla horká sprcha a to místo si namaž francovkou já to zkusila a fakt to pomohlo chce to trpělivost a dávej mimi víc k tomu nemocnému prsu a zdravé dostříkávej.Hodně štěstí. :qu: :qu: :qu:

Ahojky!!!Zkus si na to namatlat tvaroch,pak zkus zelný list,horkou sprchu,odsávat nebo odstříkávat a uvidíš. Jestli ti to nepovolí,tak si s tím raději zajdi. Zánět se ale většinou projevuje tím,že ti nějaké místo zčervená a dostaneš teplotu nebo horečku.

In reply to by Zaneta

Až se to rozjede,teda já zánět neměla,ale moje švígra jo a té zrudla čtvrtina prsa,bolelo prý šíleně,pálilo a ten večer dostala horečku.Zkus ten zelný list,alespoň preventivně,radila mi to laktační poradkyně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka