Dotaz

02.01.2009

Ahoj těhulky,jsem prvorodička a chtěla bych se zeptat na takovou věc...jsem 31+6tt a strašně se bojím..nevím jak poznat jestli mi ztvrdlo bříško,je to jen tak že do něj píchnu prstem a je tvrdý jako kámen,nebo se to trochu propadne??Cítím se trapně,že se ptám na takovou věc,ale poraďte mi prosím...děkuju moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak já to mám tak,že mě zabolí bříško a totálně ztvrdne,ale cítím to i jak jdu,je to takové,jako by mi někdo ovázal šutrák na břicho a tvrdé je tak,že ten prst se ti ani trochu nezaboří.V tvém týdnu to ale už může být běžné,i 10 x za den,takže to chce klídek a pokud tě to moc obtěžuje,nebo je to častější,tak si kup magnesium a nahlas to určitě doktorovi!!! :a:

ti být nemusí, každá jednou rodila prvně, já jsem taky prvorodička a jsem ve 25.tt, a bříško si myslím, že mi tak poslední 3 týdny tvrdne, už jsem si koupila na to magnezium a ve čtvrtek jdu k dr., tak si mě zkontroluje, já taky vlastně nevím, jestli je to ono, protože většinou hned potřebuju na wc, tak jestli jen mimisek nekope do močáku nebo tak něco, ale já to mám takový divný tlaky od zdola a jde to směrem nahoru, jako bych se stávala šutrem, ale nepřijde mi, že by to bylo celý bříško, spíš jen dole, to mi je divný, tak možná to mám jen polovičný, ale tvrdší na dotek je určitě, takový pevný, ale taky nevím. Popíšu to dr. a uvidím, co mi k tomu řekne, ale prý je normální do 10-15x za den v tomto týdnu, jiné problémy nemám.

In reply to by FORINKA

taky mě to vždy tvrdne jen v jednom místě. nikdy né celé bříško. 8.1. jdu k doktorovi tak mu o tom řeknu, stejně mě předepíše magnezium. Nevíš jestli je lepší v tabletách nebo to rozpustné ve vodě?

Taky jsem nevěděla jak to probíhá nebo jak to poznám. Ale jakmile to začne tak to poznáš neboj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky