Odtok plodové vody

02.01.2009

Ahoj holky, nevíte jestli se dá nějak poznat, že odtéká po malých douškách plodová voda? Já mám dneska podle UTZ termín porodu a podle PM ho mám 4.1. A už asi 3x jsem zaregistrovala jako by ze mně něco trošičku vyteklo, nosím intimku a musela jsem si jí vyměnit. Ale je to fakt jen trochu, jinak příznaky žádný, teda kromě bolesti v kříži, ale to už trvá asi týden a nic. Prostě takové ty normální bolesti, které ale nejsou ani náhodou pravidelné. Byla jsem dneska na ozvách a trochu tam byla nějaká reakce, ale na porod prý ne, tak nevím. Je možný, že mám jen trochu víc nějaký výtok, že jo? U všech třech dcerek mi museli plodovou vodu píchnout, neodešla sama, tak právě nevím, jak to má vypadat. Díky moc za názory ! :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mi odtíkala řádně a asi 2 hodiny,ale zkus se třeba pořádně rozpohybovat,třeba dřepy a tak by se ti to mělo roztéct,jestli je to plodovka. Jinak jestli ti bude odtíkat,tak určitě jeď do porodnice a nečekej na stahy!!!Po odtoku plodové vody,nebo při odtoku bys měla dojet do 2 hodin do porodnice,pokud ovšem bude čirá nebo růžová,ale pokud zelená,tak co nejdříve!!!

udělej to, že si vem velkou vložku, ne intimku a lehni si, po hodině se mrkni, jeslti je mokrá (nic nedělej, jen lež) a pak jestli bude, jí vyměň a to samé zase hodinu. Pokud bude zase mokrá, vem vložku a jeď do porodnice :) Držím palce. Tohle mi poradil můj dr., když jsem se bála, že mi odtéká. Ono to může být silnější výtok, může to být únik moči, takhle to nejlépe poznáš, když se nehýbeš, tak většinou výtok ani moč neuniká :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak jsi jela do porodnice, nebo ti začaly stahy a až potom jsi jela? Já si myslím, že když to bude voda, tak by se asi měly objevit stahy a teprve potom bych někam jela co?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka