Downův syndrom

Ahoj holky, tak dnes jsem dostala tu nejhorší zprávu jakou jsem mohla dostat. Volali mi z genetiky, že se z odběru plodové vody potvrdil u našeho miminka Downův syndrom, tak ve středu jdu na umělé přerušení těhotenství. Jo a nejvíce mě dorazilo, že to naše malé je holčička, kterou jsem si z celého srdíčka přála. No a po tom zákroku prý můžeme zkoušet další miminko až nejdříve za půl roku. Tak doufám, že budete mít v letošním roce hodně štěstíčka a zdravíčka a doufám, že Vám začal lépe než nám. tak zatím pa Gabča.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, já vím, že píšu trochu pozdě.....že už máš dávno po potratu....ale já zažila to samé....v říjnu mě řekli že moje mimčo má dowův syndrom. byli jsem na dně.....ale čas to zahojí...dnes jsem v 6 tt a dnes mě doktor řekla, že mám náznak potratu...tak mě dal prášky na udržení.....máme moc strach aby se to šílené co jsme prožívali se nebude opakovat.....ale snad nééé...přeji ti hodně štěstí...jo a mě doktroka nechala otěhotnet po 3 měsících.....ono se říká půl roku ale prej i po 3 se už může....držím palečky...

In reply to by kristik

Ahojky, malou mi neukázali a ani se nezeptali, já bych jí vidět stejně nechtěla. Ono už tak to bylo na psychiku hodně náročné. Jsem ráda, že už to mám za sebou a teď se už jen těšit, až se mi jednou ukážou na testu dvě čárky, ale na to si ještě musím nějaký ten měsíc počkat. Tak zatím pa.

Ahoj Gabčo, vím o čem mluvíš. MOC držím palečky, je to fakt síla to přerušení.....v listopadu jsem to absolvovala také a hrůůza. Já jsem musela, protože mi odtekla plodová voda a už jí tam bylo tak malinko, že mimi se tam mačkalo. Bude to normální porod. Držím palečky........moc a moc

Ahoj, tak to je smutná zpráva. Kdesi jsem slyšela že postižené děti se rodí silným rodičům, kteří péči o tak postižené děti zvládnou. Já bych to nezvladla a ani asi ty vysledky testů. Přeju Vám hodně sil a uspěchu v dalším snažilkování. Snad to příště vyjde a všechno bude v pořádku a budeš mít krásnou a zdravou holčičku.

Tak to mi je hrozne moc lito... :( Ale i kdyz je to tezky, tak se to zlepsi a ani nebudes vedet jak a budes u mezi nama zase tehu. Drz se holka!! Preji Ti jen at si brzo v poradku a at ti je lip.

Gabčo to je hrozná zpráva. Drž se, budu na tebe myslet a držet palce ať se příště vše podaří. Jitka

Ahojky Gábi, to mě moc mrzí, že to tak dopadlo, důležité je, že na to nejsi sama a ten půl rok uteče jako voda, takže do budoucna hodně štěstíčka a ať se potom co nejdříve zadaří.

to nám je strašně moc líto :r: :r: . Je to nejhorší zpráva,která těhulku může potkat :\\: . Ale jak už ti psaly holky, je opravdu lepší, že se na to přišlo teď než pak bojovat s "nemocným" dítětem. Určitě vám to vyjde a brzy tady budeš psát jak máš na testu //. Hodně síly. Martina :a:

:( To mi je též líto ,vím jak se cítíš já čekám výsledky v pondělí,jsou to ty z pup.krve ,takže mám hrozitánský strach.Přeji ti hodně síli papa...............

Gabísku, to je mi moc líto. Je lepší, že se na to přišlo už teď. Já vím, hodně to bolí. Buď silná. Přeju ti, ať máte za půl roku zdravou holčičku. :h:

Tak to je moc smutné.Co napsat?Musíš být silná.Mě čeka vyšetření na Downa za týden.Umřu strachem.Nejsem už nejmladší,tak to riziko je velké.Tobě držím palečky ať jsi brzy v phodě a ať se brzy povede zdravé miminko

Tak to mi je líto.Bude to znít možná krutě,ale je lepší,že se to zjistilo teď.Něž aby se ti to miminko narodilo s tím syndromem.Hlavu vzhůru.

tak to je mi líto. Ale asi je lepší, když to zjistili teď než až po narození. Tyhle děti se dožívají jen velmi nízkého věku a pečovat o takového mrňouse je opravdu dost náročné. Moje kamarádka měla holčičku s tímto syndromem a dožila se sotva jednoho roku. Možná je to lepší takhle. Budu držet palečky, aby to další miminko bylo zdravé. pa pa a drž se!

Jejdanánky,to je mi líto!!!To je strašné!!!Snad bude brzy vše v pořádku a povede se vám další miminko!!! Moc ti to přeju!!!!

:r: :r: :r: Tak to je ta nejsmutnější zpráva, kterou může těhulka dostat :w:
Držte se a ať je tato špatná zkušenost co nejdříve za Vámi :(

gabi to je mi moc líto to snad není pravda to je jak ve zlým snu.tak ti přeju ať vše dobře dopadne a budete se moci snažit o mimi znovu nevím co napsat je mi špatně z toho.vím že to je těžký ale já osobně bych šla taky na upt nedokázala bych se smířit s tím že mám postižený dítě!!!držím pěsti ať to zvládneš!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka