Cestování s miminkem, ano či ne? Prosím poraďte.

02.01.2009

Ahoj maminky. Potřebuji. Mám doma sedmitýdeního chlapečka a máme jet 9.ledna do Prahy k bráchovi. Jedeme z Karviné do Prahy a chceme jet přes noc, takže malý by spinkal a jen by se budil na kojení. Myslíte že tak dlouhé cestování je pro malé mimi vhodné? Pořád se nemůžu rozhodnout jestli jet nebo ne.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja bych jela. kdyz si udelate prestavky a malyho vezmes z autosedacky, aby se protahnul, tak bych nemela strach. My pojedeme z Londyna do HK a to je 14 hod. budou mu uz sice v te dobe 3 mes. ale i tak je to dlouhe. Ale urcite lepsi, nez jet, kdyz mu pak bude pul roku nebo vic. Takhle doufam, ze vetsinu prospi.

In reply to by lenkasimca

Ahoj, taky bych po narozeni male chtela jet do CR ne hned samozdrejmne ale do tech 3 mesicu urcite, a je to 10h a premyslela jsem o tom jestli je lepsi jet autem nebo letet? Co ty myslis, slysela jsem ze do pul roka by se s mimi do letadla nemelo kvuli zalehani ousek ale urcite by to bylo rychlejsi :a: :?

In reply to by Cate

ahojky,tak my letíme za rodinou v březnu do Egypta,Samovi v té době bude 6 měsíců.Ale známá letěla i s miminkem.Důležité je,aby při vzletu a při přistání dítě pilo z láhve,nebo alespoň cucalo dudlík,kůli těm ouškům.

In reply to by Cate

no prave, ze ja letet nechci s malym tak do toho pul roku. Znam holky, co litaj i driv, ale ja proste nechci. Krom toho, jak ted zlevnili benzin, tak nas cesta autem vyjde uplne stejne jako 3 letenky. A hlavne, ty letenky musis zabukovat dopredu, jinak jsou zase mnohem drazsi a co kdyz ti mimino onemocni, tak nikam neletis a propadne ti to a nebo musis platit dalsi prachy za zmenu datumu. Ja urcite pojedu autem, da se tak privezt i spoustu jidla, co tady nekoupime a moc nam to chybi jako vysocina, lovecak, hermelin, spekacky, Granko, knedliky, pecivo atd :)

5 týdnů a my s ním frkali letos na Slovensko na Senec! Taky jsme si mysleli, že to jen prospí a bude se budit na kojení, ale kdykoli jsme ubrzdili pod padesátku, tak se vzbudil a ječel, takže si umíš představit, když se na křižovatce oběvila červená :s: Rozhodně to ale nebylo nic hroznýho a nezvládnutelnýho, teď mu bude 7 měsíců a pokud nespí tak je to daleko horší...Určitě to zvládnete :one: My pojedem v únoru do Prahy a nemůžu se dočkat i když malej bude řádit, je přece náš, chtěli jsme ho a když spinká, tak je přece tak sladkej ne? :///: :///:

Ahoj, tak ja jsem jela na SLovensko když byly malému 2 - 3 tydny, ale už bych nejela. Byla to pro neho dlouha cesta v te sedačce ikdyz ji prospinkal celou. To jsem udělala chybu. 7 tydnech už to bude lepší, tak to klidně jet ale hlavně opatrně na Prahu, tam je to vždycky kalamitni na te D1.

Jediné co vadí je to dlouhé sezení v autosedačce kvůli zádům. Ale rozhodně bude pro vás lepší jet teď, dokud malý prospí vetšinu a možná i celou cestu, než později, kdy už bude vyžadovat pozornost, může se nudit, plakat a tak. Takže pokud je to pohodové miminko, tak bych klidně jela.

ahojky...tak ja mam po porodu uz 3 mesice a taky plne kojim a menstruaci jsem jeste nedostala taky jsem se bala a delala si test..a byl negativni...ta jsem v poho..ale bala jsem se protoze tohle je moje treti dite a dalsi nechci....ale nekde jsem cetla ze pokud kojis tak menstruaci nemusis dostat..tak bud v klidu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka