Ahojky Ledňáčkové

02.01.2009

Tak jsme se dočkali a je tu "NÁŠ" měsíc. Zajímalo by mě, jestli je s námi ještě nějaká prosinečka, nebo jestli už všechny vyklubaly. Jak se vám leze s ooooobr bříšky? Sotva funím, všude se mi ten můj obří domeček motá a navíc mám ruce a nohy jak bakule. PA nám povolila, ať si s manžou užijem, což o to, od srpna krásná představa, ale nerealizovatelná. Byla to taková parodie na erotiku :-) Tak jsme se docela nasmáli. Jsem zvědavá, kdo z nás bude první. Mějte se, papa.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak tady se hlasi taky jeste jeden lednacek termin porodu az
28 ledna ale uz fakt nevim jak to vydrzim v posteli funim pri kazdem pretoceni a do zrcadla se nemuzu ani podivat nahore mam 9,5 kilo a to nas ceka jeste skoro mesic no snad se bude bobiskovi chtit ven trochu driv :cc):

ahojky, tak já mám termín až 15.1. ale vzhledem k tomu že na několika utz jsme byli o týden sratší tak doufám že to bude dříve..přijde mi to už teď dost napínavé, když člověk neví kdy to příjde, natož ještě přenášet. jinak mi přijde, že je teda klid a nakontrole mi řekli že se zatím nic neděje. jinak s bříškem si připadám děsně neohrabaná, taky s těma míma kilama navíc je to děs, nechápu jak někdo může mít dobrovolně metrák celej život. o erotiku se tada s manžou ani nepokoušíme to jsme vzdali.

In reply to by Ruza

Ja uz ani radeji nerikam nikomu kolik jsem pribrala, pac je to deeeesny... teda tady muzu ..mam 25kilo navrch :w: ... nechapu jak to dam pak dolu, ale snad to pujde.. kdyby mi nekdo rekl pred rokem, ze budu mit takovych kil tak si sebe samu predstavim jako valec, ale kupodivu to jeste neni uplne tak strasne, jako obcas vidam ty lidi, kteri trpi obezitou ... :n:

Ale co se tyce sexu, tak ten si s pritelem neodpirame, sice jsem mela trosku strach, aby se me nelekl, kdyz se svleknu.... no ale je to hrdina :\x: vydrzel to a ani neutekl :qu: :///:

In reply to by Kyselinka

tak s těma kilama jsme na tom stejně mám taky přesně 25 navrh ze 78 na 102 o-ou :00:
no doufám že tak 10 půjde porodem dolů jsem i dost zavodněná...a ten zbytek nevím nevím...no ale manža mi prej věří že to dolů dám, že jsem holka šikovná, no já nevím vždycky byl boj s Váhou pro mě těžkej( spousta odříkání a každodenní cvičení) ...miluju sladký a když mám nervy tak žeru jak :pig: jak se říká uvidíme, řekl slepej.
a u nás v rodině jsou všichni tak milý že se všechno motá kolem žrádla, a já nejsem ten typ co by uměl odmítnout .

ahoj Evi, podle me je tu asi jeste 5 prosinecek, co se k nam nedobrovolne 'nacpali' :s: do ledna. nevim jak salominka, ta uz se nejakou dobu neozvala. to bych ji prala, aby uz to mela za sebou. Jinak me je prekvapive docela fajn. Zadne otoky, zadne poslicky, takze je jasny, ze tu budu strasit pres termin. Sice mam az 17.1., ale mam proste takovy pocit, ze to bude pozdeji :(

my jsme taky prosincový ..Termín jsme měli 28.12. Dnes kontrola a další v pondělí. Ale prý můžu porodit ještě dnes .. No tak uvidíme no .. Aspoň bych to měla za sebou!!! :00: :cc):

Tady jeden prosinec. :a: A zatím to nevypadá, že bych měla rodit aspoň v lednu. Asi tu budu s pupkem nejmíň do jara. :00: Další kontrola v úterý, to už budem 41+0 tak uvidíme co s náma udělaj. :O

to jsem na to stejně, ledva lezu z postele, dnes sem šla koupit jen pečiva a táhla jsem sebou nakonec dvě tašky až mně rozbolelo břiško a začalo tvrdnout, tak se musím krotit...jinak prsty na rukou šíleně bolí,prostředníčky ani neohnu :( se cítím jak v důchodě...v uterý mám první poradnu v nemocnici kde budu rodit, sem zvedavá co se tam dělá nebo co mi řeknou...myslíte že se dá zjistit jak mimi ve mně leží ? že mi to tam řeknou ?

In reply to by wicca29

Koukam, ze si to "uzivas" ale neboj nejsi v tom sama, vsechny to mame podobne... chce to hodne odpocivat... ja uz mam problem i vyjit schody, funim pak jak po maratonu :///:

Co se tyce polohy mimiska, tak me uz v 33tydnu rekl, ze ma hlavicku dole podle ultrazvuku...kazdopadne je to trochu poznat, kdyz bylo :cc): hlavickou dolu, pac te zacne kopat pod zebra, ale od te doby jsem na ultz nebyla tak nevim, jestli se treba jeste nestihlo :cc): obratit, ale pripada mi ze obcas citim nozicku kdyz vykopne pod zebry... no uviidme pristi tyden, co nam reknou. Mozna by tu polohu meli poznat i podle hmatu, ale to si nejsem jista...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka