cervici 2009

01.01.2009

Ahojky, tak se musim taky pochlubit :) V utery jsem byla v brne na 3D ultrazvuku a doktor mi prislibil holcicku :)!!!!!!!!!!!!! Pry ze na sto procent mezi nozkama nic nema :) No mam z toho radost jak blecha a jeste vetsi radost maji vsichni ostatni, hlavne babicky nasi princezny :)
Jen ted teda vymyslet nejake to jmeno, to bude dost boj. Vzdy jsem chtela Terezku, ale mam pocit, ze tohle jmeno je ted dost caste a to se mi moc nelibi... no uvidime :)
Jinak nam ji doktor odhadl tak na 15cm!!!!!!!!!!! Neni to na 17.tt nejak moc??? Ale rikal, ze bud ma velkeho tatinka a nebo ji dobre zivim..... akorat teda ani jedno neodpovida, tak nevim :) No ale hlavne ze je v poradku princezna jedna :)

Jo a jeste jedno doporuceni..... V Brne na Veveri v Centru prenatalni diagnostiky, kde se chodi na 3D UZ si bezne rikaji o 1200kc a tim vam vlastne vnuti i to video..... Jenze na to se stejne moc divat nebudete a za 20let, kdyz byste se chtely treba pokochat, tak uz to dvd ani nemusi fungovat.... Takze doporucuju jim rict, ze chcete jen fotecky a date za to jen 200kc!!!!!!!!!!!!! Oni to jen tutlaji, holt chteji vydelat.....

Tak se mejte vsechny krasne a krasny novy rok!!!!!!!!!!! :)

super, takže to za to stálo?? já docela váhám...nevím, kolik se platí v Plzni, 1200 se mi dávat nechce. A holčičku chceme také(koukám, že téměř všichni červíčci:-))...už máme nárok :!k: Moje mami má 8 vnuků :jawdrop:

Ahoj Leni!
No to je super, moc a moc gratuluji! Já bych si taky strašně přála holčičku, ale mám pocit, že to bude kluk. Pozoruješ na sobě nějaké příznaky, co by na tu holčičku ukazovaly? Třeba nějaké chutě, čistou pleť nebo tak něco? Já mám obličej jako puberťačka a začaly mi růst chloupky na břiše :?

In reply to by Betat

aspon bych teda rekla! Ja mam tak strasne podobane celo, to jsem nemela ani v puberte! TO mi hned vsichni rikali, ze to bude holka. Taky jsem cetla, ze kdyz mam chlupaty pupek, tak to vypada na holku, ale to nedokazu posoudit, pac muj je asi tak stejny :)
Jinak mam pocit, ze mam proste hodne hormonu..... Ty pupinky na cele, tecou mi prsa uz a ted i uz po kapkach, jsem namekko z kazde blbosti (ale ne filmy nebo tak, spis proste jen myslenky). No a byvalo mne celkem blbe, nezvracela jsem nastesti, ale zhubla jsem asi 3kg a to mam do ted (mozna tak kilo zpet, ale nejsem si jista).
A chute? No po kilech muzu ovoce, maso chvilama nemuzu ani citit (jako kureci apod.) ale zas na druhou stranu jsem si po letech dala na rohlik salam... No a celkove mam spis takove nechute nez chute :) (kamoska si treba byla jista, ze ceka kluka, kdyz z niceho nic dostala chut na tvaruzky, ktere normalne neji - si rikala, ze takovy hnus muze chtit jen kluk.... a ja mam pocit, ze mam spis chute na veci, jako holka no.... i sladke, ale jen po troskach, ne tuny jak pred tehu)
To je asi tak vse :) Tak moc moc drzim pesti at mas taky princeznu :)

In reply to by Betat

Já jsem taky hrozně osypaná, jak kdyby mi bylo 14 :) je to vtipný. My si taky hrozně přejeme holčičku i jí říkáme, jakože naše malá, tak jestli to bude jinak, tak musim přiznat, že se mi bude ne úplně snadno přeorientovávat na kluka, ale tak hlavně, aby to bylo zdraví, že jo. Držím ti palce, aby vám ta holčina vyšla !!!

In reply to by DancE

No právě mně už přítel i jeho mamka říkají " Tak co holky", přítel mě vlastně neosloví jinak než "holky moje", takže až zjistím, že ta naše holčička má pinďu, nevím, jak se s tím vyrovnám. Zatím pořád doufám :P Ale samozřejmě, že nejdůležitější je, aby to bylo zdravé a v pořádku.
Já nevím, setkávám se s názory, že holky ubírají na kráse i s těma, že když máš špatnou pleť, tlučou se v Tobě hormony a bude to kluk. Tak fakt nevím. Třeba moje mamka má tři holky a když mě teď viděla naposledy, tak říkala, že jsem ještě taková neutrální, ale spíš vypadám na kluka (jako prostě vypadám blbě :spid: ) Tak jsem jí poděkovala, že to jsem fakt slyšet nechtěla ://: Tak Ti držím palce, aby Ti ta holčička vyšla!

In reply to by DancE

Tak to vam obema moc preju princeznu :) To my zas porad rikali ze budem mit toho prcka a ted byl pro nas problem to prehodnotit na holcicku, ale uz jsme si zvykli.... :) Ted se ji porad ptame, jak se chce jmenovat, pac my uz jsme vazne zoufali! Ty jmena v kalendari, to je des bes! Ted ale trosku vede Barborka, tak uvidime :)

In reply to by kenla

Barborka je super jméno! Kdyby naše případná princezna neměla dáno do vínku, že bude Borlová, hned bych jí dala. Ale Barbora Borlová je prostě hrozné. Takhle se svému dítěti nemůžu nikdy pomstít. Takže zatím je to mezi Terezou a Kateřinou. Přítel chce Terezku. Nebyla bych proti, ale má ji teď fakt úplně každý. Tak ještě uvidíme. A kluk bude Honza nebo Martin. Opět přítel je pro Honzu a mně se nelíbí, že mám TP týden po jeho svátku. Martin je až v listopadu, tak by to bylo lepší. S klučičíma jménama máme problém, všechna měkká, která by se nám líbila a hodila k příjmení, už nám vybralo blízké příbuzenstvo, protože u nich jsou samí kluci. A právě proto to musí být přece ta holčička! :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka