Prosincovky - ledňačky, jste tu ještě někdo těhotná???

02.01.2009

Ahojky holčiny, straší tu stále ještě někdo z prosincovek, nebo už jsou mimi na světě? A jak se cítíte? Já jdu dneska na KO, asi mi budou o víkendu vyvolávat porod, vůbec se na něj necítím, ale už jsem se smířila, že prostě přirozeně to nenechají, páč Natálka má podle jejich UZ nějaké "divné proporce" (a samo mi den před termínem řekli, že je zde velká možnost, že bude postižená, fakt uklidňující), takže ji budou vyhánět z pelíšku, i když se jí ještě nechce... No uvidíme. Mějte se hezky a ať už máte dětičky u sebe....

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja jsem sice lednacek, ale dneska jsem si na tebe taky vzpomnela, kdyz jsem vstavala! Tak drzim na KO palecky, at vsechno dobre dopadne. Miminko bude urcite v poradku a alespon vis, ze do konce vikendu ho mas u sebe!

Ahoj, já jsem taky ještě tady. Zrovna jsem si dnes na tebe ráno vzpoměla, ještě než jsem zapla internet. Věřím, že vám to holky dobře dopadne. A dej pak vědět, držíme palce, ať je Natálka zdravá a ať máš rychlý a pohodový porod!

Ahoj, já už teda nestraším, ale chci ti jen popřát hodně štěstí :k: ! Určitě to dobře dopadne! Musíš myslet pozitivně a hlavně už budeš mít berušku brzy u sebe! :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To jsi hodná, že jsi na nás myslel.No ono toho trápení bylo vícero, ale už je to snad za námi!
To víš, že císař bolí jako normální operace. Ikdyž po slepáku jsem chodila 14 dní v předklonu a po císaři jen týden, čím dřív se začne chodit, tím líp. Navíc to byl akutní císař, takže si nijak zvlášť nedali na řezání záležet, takže jizvu mám víc jak 20 cm, ale naštěstí je úplně dole, tak se schová.
Taky přeju zdravíčko a hlavně, ať malá není tak uplakaná. :a:

Ahoj Ivčo, neboj, je nás tady víc strašilek :-) Já se taky akorát připravuju na KO, jdu tedy jen na ozvičky, na kontrolu v úterý, ale snad už se jí nedočkam....ty poslední týdny jsou fakt ubíjející. Už se ani z toho kavalce nezvednu, haha.
A hlavně si nepřipouštěj možnost nějaké špatné zprávy, co ti řekli...dopadne to dobře, uvidíš. DRŽÍME VŠECHNY PALCE!!!

In reply to by salominka

No, to my jdeme ještě příští úterý na kontrolu, páč dneska žádná změna neproběhla, takže nás ještě určo čeká příští týden a pak už snad s náma začnou něco podnikat. DOUFÁM!!!! :00:

In reply to by Majkýsková

To já jdu taky na kontrolu v úterý, ale já mam jen jeden termín a to budu akorát 41+0. Takže budu rodit-pokud se nic nestane-ve 42. týdnu....to je docela hnusný. To bude malej pěkná sušenka, když píšou, že od 40,tt se jim nedělá na tělíčkach ten mázek. Manžel se furt mrouská, ale já na to nemam ani pomyšlení. Je to jen bolest bez efektu. Tak jako bod dvě nabízel červený víno, ale to já nepiju, takže rodit se u nás rozhodně nebude.....chjoooooooo

In reply to by salominka

Jojo, my taky budem akorát završovat 41tt. Tak snad už s náma začnou něco dělat - Hamilton a tak. Dneska tam byla taková stará dr., asi 70, a ani mě neprohlídla vnitřně, jen jsem dostala sprdunk, že hodně přibírám (od pondělí jsem přibrala skoro kilčo), tak kvůli preeklampsii, ale jelikož tlak mám OK, moč taky, tak by to snad nemělo hrozit. Ani jsem se neptala, jak dlouho nechávaj přenášet, jak mě rozhodila. Já jsem taky sex vyškrtla, páč manža u toho není dvakrát nadšenej (při pohledu na sebe se mu vůbec nedivím) a se mnou to vůbec nic nedělá, tak mu ho nechci znechutit a víno taky nepiju, takže u nás to taky vypadá na doživotní pupek. :00:

In reply to by Majkýsková

:s: :s: :s: :s: :s: , mám stejný pocit. Tak to je docela divný, že tě baba neprohlídla, ne? Jak zjistí, co se vevnitř děje?? Se jeden fakt kolikrát nestačí divit. Hamiltona nevím, jestli mi dr. dělala, ale minule do mě šťourala, tak jsem se ptala, co dělá a prý trochu oddělovala lem od vaku blan. No, jestli to mělo být jako ono, tak je to k h....., páč stále těhotnááááá. Jinak dnešní křivka se povedlo napoprvý, to jsem docela koukala, no, je pravda, že jsem se ráno málo nasnídala, aby měl prcek hlad a světe div se, nechrněl. Děložní aktivita nulová, tatam jsou moje 80 a 100vky...kdepáááák, vyvolávačka to jistí. Navíc ani moc nemůžu chodit, jak mi otýkají ty nohy, takže ani prochajda nepříchází v úvahu. A to je venku tak nádherně...

In reply to by salominka

No, jen mi UTZ zkontrolovala polohu hlavičky, a takovým trychtýřkem si poslechla prcka, ale jinak nic. Ale prý se to tak dělá, tak já nevim. Hm, tak to náš dnešní monitor - 3x 80 jinak 40 - 60. Takže klasickej klídek. Venku je krásně? U nás sněží a je zima jak blázen. :///: No, jak začla s tou preeklampsií, tak bych prý měla hlavně ležet a moc nechodit. Hm, to asi určo míň přiberu, když se budu jen válet. Ještěže mám ty psy a ven prostě musim, takže pohyb jakž takž mít budu. ;)

In reply to by Majkýsková

Tak to máš docela dost na monitoru...to se nechytam. U nás bylo fakt nádherně, dopoledne chumelilo (záp. Čechy), pak svítilo sluníčko jako o život. To jo, s pesanama se musí, my žádný nemáme, takže mě to vlastně ani nedonutí. Ale už se těšim na trajdání s kočárkem.

In reply to by salominka

Dost? No, možná, ale výsledek je stejně nulovej, takže je mi to na nic. Tak to u nás teda vůbec. Dopolko sněžilo a pak bylo pod mrakem a kosa jak blázen. Ale páč jsem musela s těma psama, byla jsem na půl hodinky venku a musím říct, že to bylo fakt super. Krásně jsem si pročistila hlavu. S kočárem to bude ale ještě lepší, to je jasný. ;)

In reply to by Majkýsková

Ivčo, taky na tebe myslím a držím všechny palečky, ať je s malou všechno v pořádku a ty ať to v pohodě zvládneš. Nepřipouštěj si žádné ošklivé věci, doktoři umí být pěkně netaktní a umí i zbytečně postrašit. Určitě to bude dobrý, tak neboj!!! :a:

My jsme pořád ve stavu těhotných. Myslím na tebe a držím moc palečky, ať vše dopadne dobře. Hlavně se ozvi, co a jak. :a: Jinak se cítím dobře, stále mi vůbec nic není, nic mě nebolí, prckovi se prostě ven nechce. :n: :e): Za chvíli taky razim na KO, tak jsem zvědavá, co se po těch 4 dnech změnilo. :00:

Budem an Teba mysliet, neboj, vsetko bude OK, hlavne asi treba hlavu a nohy v teple...:o)) inac by sme asi zcvokli......ja opuuustam baracik o 5 minut, a padim do spitala.......vyvolavaju zajtra.....´tak nech Ti to dobre dopadne...drzim palce.....papa..a neboj, vsetko bude v poriadku

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka