Peťulinka?

02.01.2009

Nazdárek holky!!!Nevíte,jak dopadla,jestli už má odrodíno?Potom,co jí odešla ta zátka,tak se už ani neozvala!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, tak jsem si řekla že když se stále nic neděje, uklidím si byteček, že kdyby se něco začalo dít, ať tu máme uklizeno. pochybuju totiž že by manžel třeba utřel prach nebo umyl záchod a tak :) třeba se mi to tím pohybem rozjede :) taky mu nachystám věci pro syna, aby věděl, co mu má vzít k babičce na hlídání až ho tam poveze. on by byl schopnej mu v tomhle počasí dát jen tepláky bez punčoch, tak ať to má radši nachystané :) :) jinak se už ani nestresuju, nic, stejně tomu nepomůžu

In reply to by peťulinka

To máš fajn,že budete moct dát na hlídání kluka k babi.U nás to nepůjde,jedna chodí stále do práce a druhá hulí v bytě a mívá tam celkem bordel,tak bude max.hlídat u nás,z čehož mám strach,jestli se s mimčem nevrátím do zahuleného doupěte se zasmoleným záchodem a cenťákem prachu.Minule,jak jsme u ní byli,tak ani nešlo vidět na krok,bylo tam jak v pajzlu a manžel si sedl na kus masa,co byl na sedačce,tak prý to byla kachna,co měli týden před tím.Šikovná tchýně,že?

In reply to by Pechy

Ani nemluv,jak to tady čtu,že bolesti týden,zátka týden atd. Šílenost.Doufám,že tu taky nebudu muset popisovat takové bolesti a že pofrčím rychle.Člověk se celé těhu bojí,ať nerodí předčasně a pak ještě horší strach,když se to tak táhne. :? :(

In reply to by Pechy

Ty bláho,to mi ani neříkej,takové šílenosti!!!A brala jsi před tím magnesko?Já totiž začínám přemýšlet,jestli neblokuje ten normální průběh porodu,že prostě nerozjede ty správné stahy.Já to měla poprvé rychlé,sice brzy a nedopadlo to dle mých představ,ale večer mi odešla zátka,ráno v šest praskla voda a v 8 hodin jsem byla otevřená na tři prsty, začaly mi bolesti,ale bohužel jsem šla císařem. :(

In reply to by kockral

nebrala jsem nic. Prostě 13.9 jsem měla kontrakce, už jsem málem jela do porodnice, ale celý den kontrakce a já si říkala, že to na porodnici není. Od té doby to bylo na dením pořádku a já si říkala, kdy mám vlastně jet. Tak jsem se modlila, ať mi prdne voda. A to se tak stalo :) No a já kontrakce, kamarádka říká, tak to bude do večera na světě a ono velká prdka, Honzík se narodil až po 28 hodinách 22.9 :)

In reply to by Pechy

Jejdanánky,tak to tě lituju,to sis teda užila!!!Ale Honzík za to stál,že? Já bych raději i takový porod než zase císaře,to je takové nanic. :(

In reply to by kockral

stál za to, bylo to i přes to tak úžasný :) JInak císaře bych taky nechtěla, je to takový, že vlastně ani nevíš, že se ti to mimčo narodila. Švagrová šla první císařem a dr. jí řekl, že prý to druhý půjde taky, nevím proč.

In reply to by Pechy

No,u mně to spíš zatím vypadá na přirozený porod.Mám už 2 a půl roku od porodu,od 2 let to není rizikové.Moje mamča měla první císařem,druhé přirozeně,švígra to samé,asi jsme zakletá rodina. Císař je nanic,hlavně já viděla mojeho papulku až 3.den po porodu a informaci jsem první slyšela od doktorky až 8 hodin po císaři,asi 6 hodin jsem doslova probulela,vůbec jsem nevěděla,co se děje,byla to noční můra.Nepomohlo mi ani to,že mi manžel psal,že máme kluka,prostě jsem ho chtěla vidět,nebo to alespoň slyšet od doktorky. Tohle by měli nějak zlepšit,třeba kameru u inkubátoru a televizi na jipce a na šestinedělí,asi si to nechám patentovat.

In reply to by Pechy

Aha,tak já jizvu řádně mazala gelem z lékárny a šíleně se mi krásně zatáhla,jinak na jipce mi říkal doktor,že tak ošklivou jizvu už dlouho neviděl.První jeho slova byly:"Co to jako je?".

In reply to by kockral

fakt hodně hnusnou, takhle hnusnou jizvu jsem ještě neviděla. Prý půjde po tomhle druhém na plastiku. Ona taky mazala, ale prostě měla s tím nějaké problémy. Navíc byla ještě na revizi (umřeli jí dvojčátka) a tam jí řekli, že bude mít při porodu problémy a že půjde asi zase císařem. No hlavně, aby bylo vše ok, nějaký císař se pak zapomene.

In reply to by Pechy

To jsou osudy,ti povím.Začínám si už pomalu vážit i toho,co jsem měla já. Kruci,proč se takové věci stávají?Každá holka musí být opravdu vděčná za štěstí,když porodí přirozeně a má hned mimi u sebe,to je to největší štěstí na světe.

In reply to by kockral

máš pravdu. Já byla moc ráda za to, že mám Honzíka okamžitě u sebe, že nám to kojení i docela šlo, i když né úplně přepichově a vůbec, že byl porod v phodě. Sice dlouhý a trošku bolestivý, ale i přesto úžasný. To co si zažila švagrová, to bych nerada. Ale je to holka statečná :)

In reply to by Pechy

To určitě je statečná,to každopádně!!!Tak se mi tak zdá,že až tím porodem všechny nějak dospějeme a vše si uvědomíme,o čem ten život je a tak. Asi by měli rodit i chlapi!!! :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka