Kopeme hurá!!!

02.01.2009

Ahojky holky :a: tak předevčírem sem se taky konečne dočkala a mimčo začalo kopat.Je to krásný pocit když vím že je v pořádku a hýbe se.
A co vy taky kopou vaše zlatíčka? :\x: :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky!!! :a:
Určitě vím, jakej je to pocit... :c: Já jsem zpočátku nevěděla, zda je to "ono" nebo ne... Zpočátku jsem cítila jen takové "brnění"... Ale jednoho dne jsem prostě poznala, že to je mimísek. :dance: Teď jsme už na konci 32. týdne - a to jsou teprve kopanečky a vlny, převalování... ;) dokonce si se mnou Martinka hraje!!! ;) Když jí položím ruku na břicho, tak jí nejspíš ručičkama nebo nožičkama zkoumá... nekope, ale jakoby hladí a když dám ruku pryč, tak začne kopat... a zklidní se až když tam tu ruku zase dám.. Je to sranda. :h: :girl: :s:
Tak ať se ti mimís pěkně rozkope!!! :cc):

In reply to by Martinkaaaa

Ahojky!!! :dance:
Přesně jak sem to měla já,nevěděla sem jestli to jsou zaražený větry nebo mimísek.Byly to jen takové bublinky a moc to poznat nešlo. :00:
Teď už sem si jistá že je to mimísek protože to jde krásně cítit na břiše když tam chvíli nechám ruku.
Já sem zatim ve 23 týdnu ale bylo načase aby se ozval že tam opravdu je a v pořádku.
Tobě přeji hezký zbytek těhulkování a at malá v bříšku nezlobí :\x: :qu:

In reply to by willyska

Ahojík! :a:
Uvidíš, jak tě bude týden od týdnu kopat mimísek čím dál tím víc. :dance: Podle doktorů bych neměla mít takové ty "vlnky" na břiše moc velké, protože Martinka je otočená hlavičkou dolu, ale hlavně je obličejem k mojí páteři, takže většinou kope jakoby do mě. :00: Ale když se někdy přetočí na bok, tak vlnky už mám... a bouličky taky. ;) Dneska jsem oficiálně vstoupila do 8. měsíce... a je to znát. :///: Jinak moc děkuji za přání... :c: tobě a miminku taky přeji krásný zbytek těhu!!! :k: :k: :k: :k:

Ahojky willysko,
tak my taky kopeme, sice už dýl, ale je to čím dál intenzivnější. Ten týden, co jsem teď byla doma, tak to bylo hlavně když jsem si lehla na levý bok (viz můj včerejší komentář), ale dneska jsem po 10ti dnech opět v práci a prcek kope i když sedím, tak jsem ráda, že vím, že tam je a je v pohodě :one: A taťka už měl taky 2x možnost si sáhnout, jak se mimčo projevuje :qu:

In reply to by tatka_mamka

Já sem se už lekla jestli se vůbec začne hýbat,ale začalo tak sem ráda.V práci ho necítím protože mám pořád práci a nemám čas to sledovat.
Co budeš mít víte to nebo ne? My to nevíme tak asi budeme mít překvápko.Dky papa :a: :\x: :one:

In reply to by willyska

Ahojky,
my (manža a já) sice víme, co to bude, ale pro ostatní to bude překvápko a možná i pro nás, pokud se dr. spletl :s: :s: :s: Všechno chceme nakupovat v neutrálních barvách, kdyby náhodou ... :///: a aby to nikdo podle toho nepoznal.

Já sedím v práci v kanceláři u počítače, takže se nemusím ani sledovat a cítím, že kope :-)

In reply to by tatka_mamka

Já taky pracuju v kanceláři ale běhám i po městě tak toho moc nenasedim.
Nám taky řekl doktor ,že to neni jisté co to bude ale my nikomu nepotvrdili co si myslí všichni. Tak pro ně to bude taky překvapení. A kdy máš termín?
My už máme vybraný kočárek a přemýšlíme jakou barvu.Budeme kupovat kočárek Jané Slalom 2008.

Můj přítel už cítil jak mimčo kope když jsme leželi u televize,ale musel si taky počkat nějakou chvilku. :a: :s:

Ahoj, taky jsem ve 23.tt. Pohyby cítím asi od 17. týdne, ale kopání až poslední týden. Teď co sedím u počítače nepřestal kopat :s: . Po Vánocích asi 3 dny nekopal, už jsem se bála, že se něco děje. Bohužel přítel to vždycky propásne... :(

In reply to by venda7

Ahojky! Já ani nevim jestli sem pohyby cítila protože je to moje první mimi.
Ty kopance už jsou cítít krásně ale jen když ležim nebo sedim u televize.Doktor na 3D nám říkal,že máme líný mimčo ale taky se ozvalo že se umí hýbat.
Kdy máš termín a odkud jsi? :dance: :cc):

In reply to by willyska

Hned jak jsem byla na první ulrazvuku se miminko nezastavilo. Dělalo kotrmelce a salta, ani doktor se neudržel a začal se smát. Termín mám 8. května, ale uvidíme ještě podle velkého ultrazvuku v úterý. Bydlím kousek od Uherského Hradiště.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky