3/4roční narozeniny

01.01.2009

Ahoj všem. Zdravím v novém roce :a: Mikulášek měl předevčírem 9 měsíců, tak se jdem pochlubit, ckoo už všechno umíme. Takže...postavit se kdekoli, chodit kolem stolku a kolem nábytku, strkat jednodušší tvary do vkládačky, vyndat a zandat pomádu na rty nebo zasouvací pouzdro od brýlí, lízt po kolínkách, opakovat brm brm, mama, bů, říkat táta, máma, baba, dada, bubu, papa, jeje, dědě, čůrat po příchodu z procházky na nočník, mávat pápá, ukazovat na flašku, když hcem napít...tak to je z těch největších dovedností asi vše :) ale co neumíme, to je spinkat celou noc :n: :n: :n: Budíme se tak 5x, 6x za noc :( Přes den spíme jedině v kočárku za chůze, doma ne :n: Tak takovej je ten náš malej čertík bertík :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: Přidávám pár fotek...

Ahoj Mikyyyyy, :a:
jsme tu s Lucinkou v tuto nocni dobu jen na 1,5 vteriny, takze strucne:
Srdecne Ti gratulujeme ke Tvemu 3/4 rocku! :k: :h: :one: Jsi tak strasne sikovny, ze z toho mame skoro az depku. ;) My podle Tebe neumime vlastne skoro nic - az teda na to spani - to nam jde teda naopak primo na statni vyznamenani!!!!! :'zz): :s: (dneska s jednou nocni pauzou na kojeni zase skoro nonstopka do 9ti do rana - proste Sipkova Ruza se muze jit zahrabat) :'zz): :'zz): :'zz):
Nechces nas naucit nejakou tu svou dovednost? My Te zase naucime chrupkat jako spinkaji ledni medosci! ;) :'zz):
SHARANE+LUCINKA :a:
PS: jo, a vyrid sim mamce, ze se moc omlouvame, ze sme ani nepodekovali za tu smsku ohledne cocky .... chteli sme ti napsat az reakci, jak to dopadlo, vis? ale my se k te cocce normalne jeste nedostali - :n: :hu:

In reply to by sharane

Ahojky Šárinko a Lucinko :a: Děkujeme za pochvalu :k: Depku nemějte. Lucinka to všechno za chvilenku dožene. Každý dítě je jiný a všechny se nakonec stejně všechno naučí. Alespoň máš Šári klídek a nemusíš zatím tak malou hlídat. Já musím pořád na Mikyho dohlížet, protože vleze opravdu všude. Například chodí ke krbu na dřevo a loupe si tam březovou kůru a pak ji žvýká a nechce vyplivnout. Nebo leze do odpadkovýho koše v koupelně, do sprchy, na záchod a kouká do záchodový mísy, bere toaleťák, vybírá hlínu z květináčů a papá ji...No samý chuťovky :00:
To spaní bychom opravdu naučit potřebovali. Jsme s manželem dost unavení, i když bývávalo i hůř (musím zaklepat, ať se to nevrátí :jawdrop: )
Čočku prubněte a pak dejte vědět. Já dnes malýmnu asi udělám jáhly se špenátem a pomelu mu tam nějaký dýňový a slunečnicový semínka.
Zatím pa, pa, kočky :a:

Ahoj Zuzu, Mikulda je fakt krásný a hlavně hrozně šikovný! Nám bude taky 9. měs. ale tohle teda ani zdaleka nezvládáme! Jste moc moc šikovní a krásná rodinka!
Jinak u nás to s druhým mimi dobře nedopadlo, zítra jdu na revizi..Jsem už s tím smířená a celkem v klidu. Na druhé mimi se strašně moc těším a když to bude chlapeček tak máme už delší dobu přichystané jméno Mikuláš:)...jako vy, tak doufám, že to snad někdy vyjde:)))
Mějte se krásně a vše nejlepší do nového roku!paP

In reply to by mirax

Ahoj Mirax. To je mi moc líto. Přeju, ať to rychle přebolí a zase se brzy zadaří :w: :w: :w:
To jsem ráda, že se vám líbí stejný jméno :)
Ony jsou ty děti každý jiný, ale nakonec se všechny všechno naučí :)
Takže taky do novýho roku všechno nej a budu na tebe myslet, ať to rychle vyjde. Držím pěstičky :k: :/;x:

ahojky :a: :a: :a: tak teda gratulujeme k mini narozkám :qu: :qu: :qu: a je to šikulka, akorát to spaní, noo :00: ale my na oplátku zase všechno blinkáme, no tak si vyber co je lepší ://: na tý první fotce bych řekla že je na tebe dooost podobnej, je to krasavec :h: :h: :h: :h:

In reply to by Zuzu

nojo, co se dá dělat, za týden jdem na kontrolu tak uvidíme kolik jsme přibrali a co řekne paní doktooor :///: a copak jste všechno vyzkoušeli na spaní, tak jsem tu četla že se děti budí jen ze zvyku, dáváš mu pokaždý pít mlíčko? Zkus mu třeba místo jedný dávky nabídnout jen vlažnou vodu, a třeba si odvykne budit se "jen " kvůli vodě :?

In reply to by ivkahof

Snad vám dr. poradí, co s tím. držím pěsti :w: Jinak já Mikyho kojím v noci jen jednou, a to obvykle mezi 3. a 5. ráno,takže kvůli mlíku to asi není. Navíc on se vzbudí hned po půl hodině co usne :(

In reply to by ivkahof

Oni jsou ti doktoři bohužel sami bezradní :( Třeba Zdendovi nedovírá nějaká ta záklopka v krčku, ale to je divný, že by mu to začlo až teď. To je asi blbost :?
Jo,on se prostě vzbudí a musím si ho vzít třeba k sobě do náruče a on tam hned usne. Někdy třeba ale neumí zabrat a to je pak nejhorší :( Občas má i noční děsy a moc pláče a je komplet desorientovanej. Spíme spolu v posteli, abych pokaždý nemusela vstávat. To bych se zbláznila, furt vylejzat z postele :(

In reply to by Zuzu

my blinkáme od začátku :§) jednou je to lepší, další den horší :?
No to mi pověz jaktože se Mikulda takhle budí :? mě takhle akorát Zdenda vyváděl zezačátku když jsme chodili na plavání, než si zvyknul - tak mi řval ze spaní. Jako třeba je to blbost, ale zkoušeli jste spát jinde? Třeba přes ten pokojík vedou nějaký zóny :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka