Duphaston

02.01.2009

Ahoj holky, tak jak válčíte? :a: Já jsem po proveře dostala také duphaston a jsem na to zvědavá. Po proveře mi bylo špatně a byla jsem pořád unavená a měla jsem šílený tlak v prsou. Dnes jsem si vzala první Duphaston. Akorát mi doktor řekl, že to mám brát až 21den cyklu což mi přijde hrozně dlouho a na 5 dní. Proveru jsem brala 17 den a 10 dní a měla jsem cyklus 32 dní což mi přijde dlouho. Tak nevím. Jáké máte zkušenosti s duphastonem? :dance:
díky za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já jsem Duphaston taky brala, a nemůžu si na něho stěžovat, brala jsem ho společně s Clostilbegytem, a pohoda, brala jsem ho 2 měsíce, cyklus se spravil a já hned otěhotněla. Proveru jsem brala 6 let od 12 do 18 let

Ahoj já s ním nemám dobré zkušenosti. Brala jsem ho tři měsíce a po vysazení jsem potom čekala na menstruaci 72dnů a musela mi jí nakonec vyvolat lékařka injekcí. Už bych to brát nechtěla

Ahoj, já jsem duphaston brala a neměla jsem žádné vedlejší příznaky...ale každá to snášíme jinak...co se týče toho braní, tak už si to přesně nepamatuji, ale vím, že to bylo nějak podobně...já jsem měla ještě jedny léky, tak se mi to užívání plete...ale určitě dr ví co dělá!! Neboj! :a:

In reply to by rena88

Ahoj, já vím, že každá reaguje jinak. Já se zajímám, jestli někdo po nich otěhotněl. Já si říkám, že když to nepřišlo bez prášků tak jestli s prášky to vůbec přijde. Taky asi házím předčasně flintu do žita. Snažíme se od srpna.
Já Dr. věřím, ale chtěla jsem aby mi zjistil, jestli vůbec ovuluji a to mi nechtěl udělat a já se bojím meřit BT, abych na to ještě více nemyslela... :§)

In reply to by tuki

Já jsem po duphastonu otěhotněla hned první měsíc!!! :///: neměla jsem ovulaci a nedostatek hormonu žlutého tělíska...od srpna to zase není taková hrůza, fakt...já jsem otěhotněla po 10ti měsících, ale z toho 8 se nic nedělo, pak jsem šla na vyšetření, zjistili ten problém (ovulace a hormon) a bylo to... ;) A nechápu proč ti tvůj dr nechce zjistit, jestli máš nebo nemáš ovulaci???? To je snad jeho povinnost ne? Mě dělal ult a měla jsem tam nerpasklé folikly a dělal mi rozbor krve na hormony...BT jsem si měřila jen měsíc...chápu jak ti je...já na to myslela ty první měsíce taky pořád, ale pak jsem si řekla, že tomu chvíli nechám volný průběh...je to těžké já vím...já jsem měla takový svůj vnitřní pocit, že to prostě vyjde...tak držím palce, a s tím dr to nějak vyřeš, to není normální aby tě odmítl...pa :a:

In reply to by rena88

Hola, tak jsem se rozhodla, že si budu měřit BT aspoň ten měsíc, abych věděla jak na tom jsem. :qu: Já taky věřím tomu, že to vyjde, ale nechávám si pro jistotu ty zadní vrátka otevřená. Víš jak? ://: No dr. mi právě, řekl, že zkusíme duphaston na 3 měsíce a pak že v březnu mám přijít na kontrolu, jestli prášky dobře snáším a že by jsme to řešili dál. :\x:
Já jsem ze začátku na to taky myslela pořád. Asi po dvou měsících jsem se zařekla, žena to myslet nebudu, ale ted jak mi dal nové prášky tak jsem se opět do toho nějak zamotala. Manžel mi pořád říká nemysli na to, ale občas to opravdu nejde. Myslela jsem si, že letos už na horách nebudu lyžovat a budu chodit na procházky a hlídat synovce a jak se hory blíží tak tak mě to dostává, že to bude jinak než jsem chtěla. :§) je to hrozně těžké.
pa a gratuluji a jseš teprve těhule nebo už máš :cc): doma?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka