CO POŘÁD VAŘÍTE?????

02.01.2009

Ahojky holky ;) , co budete vařit o víkendu :hu: ???? Dnes budeme mít zapečené brambory s brokolicí, ale na víkend mě už nic nenapadá :00: . A taky jsme asi od těch svátků pěkně přežraní :pig:, tak kdyby jste měly tipa na nějaké lehčí a zdravější jídlo budu vám moooc vděčná :\x: . Díky mocinky a vzhledem k tomu, že je čas oběda přeji DOBROU CHUŤ :s: .

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, tak já právě děláím rajskou. která mé drahé polovičce snad vydrží celý víkend :s: v pondělí se chystám na sekanou a pak čínu :)

to mi povídej, my taky ještě dojídáme, co zbylo. Zítra chystám jen upečené kuřátko s těstovinami a salátem a v neděli nejspíš zapečené brambory s lilkem.

Ahojky, já taky jenom pořád odfukuji :a\|: , takže jsem se rozhodla, že bude přes víken vařit něco s rýží, docela mám chuť na obyčejné ryzoto, stejně těch svátečních jídel bylo až až. :hu:

Taky mě teda dochází inspirace, ale dnes sem udělala rajskou a zítra udělaém bramborovou kaši a sekanou, přítel je jedlík a s nějakým lehčím a zdravějším jídlem by mě hnal :) možná tak jako předkrm. A co třeba palačinky se špenátem?

ahojky asi to není moc lehké jídlo ale aspon něco,dnes květák,zítra obalovanou rybu a v neděli dušenou mrkev.pak mam ještě v plánu špagety tak pa

ahojky my jsme taky jak l¨koule ale s lehcim ti neporadim, delali jsme vcera zelne listy plnene :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka