Červíčci 09

02.01.2009

Ahojky, mám dotázek...Plánujete 3D-4D UTZ?? a kdy? Už jste objednané?????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Ivko, já plánuju ten 4D v Praze v Gennetu. Píšou tam, že nejvhodnější je v období 24-28 týdne, tak asi počkám do té doby.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nu já právě četla, že to stojí 1200-1500kč vč.videa a to mi přijde dost, nouzí netrpíme, ale přijde mi to dost a i na těch 3D fotkách jsou si ta miminka podobná, :!k: ...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:? tak já nevím, zda je to screening, ale v pondělí jdu na nějaké velké odběry a větší UTZ. To budu ve 12tt. Jsem po třetí těhu a můžu ti říct, že vůbec nechápu, jaké jsou všelijaké "vylepšováky" a testy. U obou předchozích jsem byla 2x na UZ a asi 2x na krvi a ťukťukťuk vše ok. Teď se docela všeho bojím...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj, to je přesný, ani ve snu mě nenapadlo, co vše se může stát, jaká jsou rizika atd. a myslím, že je to tak lepší, pokud je vše ok. Samozřejmě je mi všech těhulek líto, co mají problémy a když je potká nějaké neštěstí, ale celé těhu přemýšlet, zda tamto a tuto... :?

Ahojky, tak ja byla na 3D UZ ted v utery v Brne. Jsme teprve teda v 17.tt, ale protoze ziju v Anglii a tady je to silene drahe, tak jsem myslela ze se jindy tam nedostanu.
Doktor byl celkem v soku, co ze tam delam tak brzo, ale nakonec dobry. Jen teda ten nas prcek je spis jeste maly ufounek, nic moc jsme tam nevideli, takze urcite doporucuju tam jit az tak po 20.tt. Ale zas na druhou stranu nam doktor prislibil holcicku :) :) :)
Jinak jsem byla v Brne na Veveri v Centru prenatalni diagnostiky. Normalne si tam za to berou 1200kc, ale daji ti i video. Ale to ja zas az tak nechtela a zjistila jsem, ze kdyz si reknu jen o fotky, tak zaplatim 200kc a to uz je super cena, takze moc doporucuji!!!!!!
A objednat se musis urcite tak 3-4 tydny predem. Tak hodne stesti :)

Ahoj, já jsem ho původně plánovala, ale rozmyslela jsem si to a nechám se překvapit jak vypadá až ho uvidím na vlastní oči... :///:

In reply to by rena88

nu já právě o tom také uvažuji, že ne e. Holky tady o tom sní, jak je to super, ale nevím, zda platit poměrně dost, ikdyž vím, že je to určo super zážitek, ale za ty kačky by zas bylo něco jiného...nevím, manža to chce, tak uvidíme

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka