Holčiny,

02.01.2009

tak jsem se rozhodla, že si dneska sednu k Pc a sepíšu vše co ještě potřebuji pro Natálku a mrknu i na oblečky, které jsme dostali ve větší velikosti tak zatím uklidím, ale chci se zeptat na potřeby pro jídlo(flaštičky, sterilizátory a ohřívače láhví atd...)zda to není ted zbytečné kupovat?a kdyby jste měli nějaký doporučující seznam na potřeby pro novorozence(na první dny domů z porodnice), poté také kosmetika jakou používat atd...byla bych ráda kdyby jste mi pomohly. Děkuji! Terka

Ahoj,
ja jsem taky 34tt a mam flasku s odsavackou i sterilizator - rikam si, ze to asi bytecny je, ale nasla jsem to na netu v jendom obchode o skoro 1,000 levnejsi nez kdekoliv jinde, tak mi to nedalo ://:
No a nerozbalim to a kdybych to nepotrebovala, tak to prodam...coz neni idealni postup, ale stalo se :///:
No a z kosmetiky, v porodnici rikala pani Dr., ze oni pouzivaji ten detskej modrej olejicek Avril a je prej snad nejlepsi, tak jsem ten koupila - stoji 17kc :-) a pak poridim jen telove mydlo, asi Hipp nebo Sebamed, na zadecek Bepanthen a tot pro uplny zacatek vse - inspirace z porodnice. Je to ale veda, nez si clovek udela obrazek, co jak udela a co poridi, uff, uz jsem rada, ze se blizim do finale :-)

tak z tech kojeneckych potreb jako lahvicky, sterilizatory, odsavacky jsem nemela nic. Pouze obleceni a kosmetiku a to jsem jela podle seznamu, ktery jsem si nasla na www.nunynek.cz, a taky podle seznamu veci, co mi dali v porodnici. Kosmetiku- tak to jsem mela olejicek z lekarny, bud maj slunecnicovy nebo olivovy, jsou nejlepsi. Mydlo ani sampon jsem nepouzivala. Na zadecek Rybilku - taky z lekarny. Ale to vsechno bylo popsany v tech dvou seznamech co jsem mela.... Jinak ted uz mam z kosmetiky Sebamed nebo Bubchen. :///: :a:

Ahojky, já jsem skoro vše měla po starší dcerce, tak jsem oblečky nekupovala. Ale lahvičku jsem si jednu koupila, ale bylo to zbytečné, protože plně kojím. Jestli jsi rozhodnutá kojit, tak takové věci jako sterilizátor bych nekupovala, je to zbytečné. Když bude nejhůř, tak to koupíš až bude potřeba. Kosmetiku používám SEBA MED. Je to sice dost drahé, ale je super. Koupu jen ve vodě, bez koupele. A na vytření záhybků dcerky používám obyč. slunečnicový olej z lékárny. Jinak jsem ještě měla koupenou odsávačku hlenů, rybilku na zadeček a to je asi vše. Když se nám časem něco objevilo, kupovala jsem připravky přímo na to nebo na doporučení dr. Tak si to chystání užívej. Já jsem začala chystat až ve 34 tt a moc jsem toho nestihla, protože ve 35tt jsem musela na akutní císař. Ale za pomoci rodiny se to dalo zvládnout i potom při provozu. Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka