čekání na výsledky

30.12.2008

:ooo: Ahoj holky,
jsem tady dnes nová.Já byla minulé úterý na odběru choriové tkáně a dne měl být výsledek,ten týden byl hrozný ale stále to ještě Není.Bude to týden nejistoty zda je či není miminko zdravé.Je to něco na nervy.Tak mi držte palečky.
Markéta :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Markétko, mě čeká genetika skoro až za měsíc, protože do té doby neměly v Gennetu místo. Moc dobře vím jaký to je, když ti řeknou, že se jim něco nezdá-v mým případě krevní testy na vrozené vady a pošlou tě na tyhle vyšetření - od té doby pořádně nespím... Ale jak tady čtu všechny možný příspěvky screeningy bývají často zkreslené např. kvůli výtokům nebo uvedením špatného dne poslední menstruace atak. tak se tím snaž moc nenervovat a věřit v dobrý výsledek. Držím ti palce ať se ti brzo ozvou, že je vše v pořádku a jsi už brzy :///:

In reply to by baandy

Ahoj,já tam byla také protože mám geneticky-dědičnou vadu.Máme už doma jednu holčinu která to má bohužel také a proto jsem se rozhodla jít raději na ty odběry ale je mi teda do pláče když vůbec nevím jak to dopadne je to na 50%
že to bude dobré nebo naopak.Malá to neví ale stále si strašně přeje sourozence a ptá se tak kdy už budeš mít v bříšku to miminko?Ani nevíš jak ráda bych jí řekla že už...Mám strašný strach.Tobě přeji ať ti to dobře za měsíc dopadne,budu držet palečky. :k: :a:

Ahojky Markétko, to znám, nervy pracují jako o závod. Neboj bude to v pořádku. Hlavně na to nemysli, mimísek prožívá stresy s tebou. Raději si s ním povídej a myslete jen na samé pěkné věci. Držíme palečky. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj holky
moc děkuju za držení pěstiček.hned je mi lépe.Do Nového roku Vám přeji hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka. :dance: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky