chodítko

02.01.2009

Ahojky
TAk si představte že malýmu bude 6 měsíců tak jsem ho před 2 dny zkusila dát do chodítka,protože ho už nic nebavilo a na nožičkách se udrží vůbec se mu nepodlamují,a teď v něm chce být pořád :D zrovna teď v něm je taky a jezdí po obýváku jak splačený né že by chodil ale vždycky se odpíchne a jede a přitom dělá brm brm.moc se mu v tom líbí.Ale já nemám čistý svědomý nejsem si jistá jestli mu to nemůže nijak ublížit ikdyž si myslím že je to hodně na způsob hopsadla,né????co si o tom myslíte? :O :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj podle mě je to hodně brzo,moje doktorka to nedoporučila ještě ani mé kamarádce co má 9měsíčního chlapečka.Ale moje jiná kamarádka ho tam dává už snad od 5měsíce a já ji to pořád vymlouvám.Podle mě si ničí záda,je to to samé jako posazovat když ještě nesedí,nebo uspíšit sporták.Vše má svůj čas,já bych počkala,ale zeptej se své doktorky.Fakt co doktor to názor

No názory jsou 2. Jedni říkají, že zásadně ne, že se jim ničí páteř a klouby. Ale co jsem četla články tady, tak tam spousta maminek svoje děti dává právě již od 6 měsíců. Já bych přeci jen počkala, až se začne sám stavět na nožičky, pak už by to nemělo vadit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka