Svátky

02.01.2009

Ahojky těhulky, zajímalo by mě, kolik jste přibraly přes svátky?U mě to šlo nahoru skoro o 4 kila :O a jsem z toho nešťastná, bojím se jít v pondělí do poradny :( A to jsem ani moc nejedla...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
já jsem 22+5tt a od 23.12. do 30.12. jsem přibrala ani ne půl kila. Ale po Silvestru jsem se zatím nevážila. Lezu na váhu jenom jednou týdně, když chodím cvičit :-). Znovu jdu do poradny až 27.01., tak doufám, že víc než těch půl kila týdně to nebude :s:

ahojky, taky mám v pondělí poradnu a hrůzu z toho, jak se postavím na váhu,doma ji nemám, tak to bude šok až to zjistím, doktor už minule říkal, že kilo týdně je moc, že maximálně půl kila :00: ale jak mu vysvětlit, že to nejde :///:

In reply to by MarSil

Souhlasím, že doktorovi to nevysvětlíš.Já si z toho teda nic nedělám, je to pro to malý, ale mám třošku strach, co na to řekne doktor.Už hned na začátku těhu sestřička zdvihala prst, že prý můžu za celý těhu přibrat 13 kilo :00:Myslím, že to bude víc :jawdrop:

Nedělej si s tím hlavu!!! Důležité je, že nám chutná a mimísci rostou a jsou zdraví. Já jsem si vstoupit na váhu ještě netroufala, ale jistý je, že jsem nezhubla!!! :///: Mám v plánu na ní skočit zítra ráno, tak uvidíme. Určitě se mi taky budou protáčet panenky :00:

In reply to by Martule

Jé a mě jak chutná!! Mě chutná snad všechno a sladký taky, hlavně hned po probuzení. Tak jsem se dnes vážila a přibrala jsem jedno kilčo, počítáno od 19. prosince, kdy jsem se naposledy vážila u doktora. Takže to není zase až tak hrozný, myslela jsem si, že to bude horší. :s: :a: Jsem jenom zvědavá, kolik kil ještě přiberu, než se prcek narodí!!!

In reply to by Martule

No tak to mi povídej- dřív my sladké vůbec nechutnalo a ted bych mohla bagrovat klidně jen čokolády a tak.Ted se teda snažím jíst zdravě a pravidelně ale stejně budu 20tt a mam navrh už 5kg- a ten zadek jak mi vyrostl no děs.Už se těším až bude mimi na světě a budu moct cvičit do roztrhání těla :\x: :a\|: :\x:

In reply to by Martule

Tak zkus třeba nějakej jogurt s ovocem a nebo nějakou musli tyčku.Hlavně neměj výčitky, kdy jindy se můžeš beztrestně nadlábnout než v těhu?Já mám zase problém se udržet co se týče slaných pochutin- různé pomazánky a tak :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky