Konecne ovu

02.01.2009

Ahojky holky :) tak ja se te ovu snad taky dockam :tanec: :smich: pred tremi dny mi zacly ovu bolesti dost silne a pak i bolest bradavek a teplota by tomu snad taky napovidala :) http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65124/nummer=2 jsem uplne stastna uz jsem se fakt bala :) tak uvidime jestli se zadari :) 13.1 jsem objednana na gyndu ja jsem tak zvedava :smich: tak se mejte pekne a Misko009 jak pokracujes?? :a:

In reply to by Hanka30984

Jee tak to je super :) ja to ted taky citim podle priznaku ale jsem rada ze i teplotka tomu napovida a u vas taky snazeni bylo :) tak to mame dostat priblizne stejne tak drziiiim nam palecky a vsem ostatnim ktere jsou v ocekavani at to vyjde :) a i tem co jsou teprve na zacatku cyklu :) :a:

No vidíš dobrá zpráva :qu: ,ted čekáme ještě lepší zprávičku od teba a to // prosííííím :j)

In reply to by kesja

Ani nevis jak strasne rada bych tve prani splnila :smich: ale velkou radost bych mela kdybys i ty hlasila // :) ale jsem fakt stastna ze i po vysazeni doufam ovuluju ale kdyby tohle nebyla ovulka tak nevim teda :) tak se mej pekne a drzim mooooooc palecky at jsi tehulka :)

No vidíč Heli, já ti říkala, že bys měla ještě vydržet, že může ještě přijít a přišla. Tak to je super a snaženíčko taky bylo, tak jen aby bylo i mimi v bříšku. Držím pěstičky

In reply to by Andisek

Ty jsi asi vedma co? :) zes mi to tak pekne predpovedela a ja jsem ti verila :smich: tak a ted jeste jestli z toho neco bude :) ty jsi ted na zacatku cyklu ze? no tak doufam ze ovu dorazi tak jak ma a nikde se netoula :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja jsem na neho taky zvedava :) mela jsem to tak pekne naplanovane a ted tam pujdu tak akorat v den MS no a kdyz to dostanu tak me ani nevysetri a kdyz ne tak stejne nic neuvidi :spider: ale to je jedno hlavne ze ovu dorazila sice pozde ale prece :smich: divala jsem se na tvuj grafik a myslim ze jestli teplota zitra pujde nahoru tak ovu byla no uvidis :) tak drzim palecky a ty za 2tydny hlasis // tlustouse :smich: pa

Ahoj, to je fajn, že se ovulka nokonec konala., viď? U mě to vypdá následovně http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/userid=64593/nummer=4. Vůbec nevím co si o tom mám myslet,. Asi z toho nic nebude. V těhu by měla jít tepota nahoru, což se nekoná tak počítám že až v úterý doberu duphaston, že MS dorazí. Už mě od silvestra sem tam pobolívává břicho a píchá mě na pravé straně. Snad mrcha dorazí už konečně tak jak má a my se pustíme do dalšího snaženíčka. Zkusím si objednat ra-vit a uvidíme.
Tobě držím palečky ať se ovulka ukáže a udrží se mimísek.

In reply to by Dídinka

No byt tebou to nevidim tak cerne :) hlavne ze teplota neklesa a zvadnout se treba vubec nemusi a ty budes tehulka a nebo se muze zvednout pozdeji uvidis :) no moc drzim palecky at je vas do noveho roku o minimalne jednoho vic :smich:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Miši. taky držím palečky ať MS nedorazí a hlásíš dvě //. Prosinec byl docela plodný na těhulky, tak by se nám taky už mohlo brzy zadařit, co říkáš? Jak jste si užili silvestra a nový rok?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No u me je to teda uplne jine nez minuly mesic :) no ale ta bolest v podprisku byla dost silna ale bradavky taky nejsou tak citlive jak minule :) jsem rada protoze to byl masakr ted jen tak jemne :) tak jsem teda zvedava jak dopadnes :) doufam ze mimiskove :mimis: tak drzim moooooc palecky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty jo no tak to ti muzu jen zavidet :smich: aspon nemuzes minout :) a kdy si budes delat testik :) vydrzis az do toho 14, no ja bych nevydrzela ani omylem :) tak se mej pekne papa :)

Ahoj,
tak to je fajn. Já jsem měřila tento měsíc teplotu prvně, protože jsem si myslela, že neovuluji a díky bohu se mi ovulka ukázala 13 - 15 den :). Takže přesně načas. MS čekám v pondělí.
Držím pěsti, ať máš krásné //

In reply to by KackaTP

Ja si myslim ze tvoje krivka vypada hodne nadejne teplotka jde porad nahoru a to jsi par dnu pred MS no uvidis :) ale nektere holky treba zjisti ze jsou tehu az po 2 nebo 3 mesicich protoze nemaji priznaky a tehu necekaji :) drzim palecky :one:

In reply to by Heluska11

Já mám ale dojem, že mi teplota klesne až při MS, takže zatím jsem v klidu. Minule jsem si měřila 1 den před MS a byla taky vysoká a podle grafu mi začla teď klesat až při MS. No uvidíme. Byla bych hrozně šťastná, kdyby to vyšlo :).
Děkuji a Tobě taky držím pěsti :)

to já to včera 1.1.09 dostala konečně po dlouhých 52 dnech ,tak jsem ráda. JInak jestli byse zadařilo u ntebe a byla bys těhu tak by to myslim pak ještě nepoznal

In reply to by Jajusskaa

Ty jo no divala jsem se na tvoji krivku a litovala te a doufala ze nedopadnu stejne a zatim neni nic jiste ale ty priznaky mluvi jasne tak doufam ze ovu byla :) a tobe drzim palecky do dalsiho mesice at se cyklus trosku polepsi :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka