Jak Vám je těhulky v 6 tt?

02.01.2009

Ahoj Těhulky, chci se Vás zeptat jak se cítíte? Já zatím nemám žádné nevolnosti ani bolesti břicha. Jen jsem hrozně unavená, rozlámaná... Asi bych se neměla tolik pozorovat, ale když já už mám jednu smutnou zkušenost a na mimino jsme čekali rok a tolik se na něj těším! Plánujete být v práci co nejdéle, nebo jste se nachaly vypsat? Děkuju za odpovědi a přeji Vám pohodové těhulkování! Sunjane

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj
ja jsem třeba byla v 7tejdnu těhu a ani sem nevěděla že sem těhotna.měsičky sem měla normal.pak sem je teda měsic nedostala.a v praci mi bylo divně unavena sem se citila,taky pak sem šla na gindu vzala mě krev a pak hups a byla sem v tom.třeba nebudeš mit žadny ranni nevolnosti a jak to tady pišeš tak určo ne ja jsem neměla žadny jen sem musela se po ranu najest,a do prace davno nechodim poněvač sem dělala ve studeny kuchyni tak mi vystavila nemocenskou hned.zaleži co dělaš.

Ahojda.Já sem sice už 19+5tt ale v 6tt jsem se cítila asi tak jak popisuješ-unavená rozlámaná.Co se týče práce tak je to asi 14 dní co sem doma- nejdřív přišla chřipka a tak sem se rozhodla to rovnou protáhnout a užít si to doma- měla sem dost fyzicky náročnou práci takže bych odešla stejně.Záleží na tom co děláš- klidně se porad s doktorkou.
Hezké těhulkování a šetři se :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka