rozdíly v ceně UM

02.01.2009

Ahoj dámy. Zajímalo by mě, jestli jenom Praha má takový rozdíly v cenách UM. My pijeme Bebu HA 1 a v každý lékarně za ní platím jinak. Rozdíl je i 50 korun :n: . To už mi přijde docela dost. Třeba na Budějovický v lékarně za ni dám 260,- (ta je snad nejdražší, ale mám ji bohužel nejblíž) a v Edenu stojí 209,-. Je tohle normální, aby si lékárny dávaly jaký ceny chtěj? Nevím, jestli je to tak i u léků. Ty jsem neporovnávala.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,není to jen v Praze,je to konkurenční boj,musíš si nejlíp zjistit nejlevnější lékárnu,většinou jsou to lékárny,kde není dlouhý provoz.Já jsem si například zařídila kartičku v jedné lékárně,kde platím o 3% míň a je k tomu ještě u nás nejlevnější.

Ahojky, já kupuju Hami HA 1 a rozdíly u nás na Kolínsku jsou stejné. Taky i 50 Kč, ale je to tím, že někde mají staré zásoby. Teď poslední dobou jsou ceny vyrovnané. :a:

In reply to by renatamu

No právě,já to vždycky kupovala do zásoby,jakmile byla nějaká akce,tak jsem fičela,pak se to hodně projeví.Co si budeme povídat,mateřská pořád neodpovídá tomu,co by matka a dítě potřebovaly.Ministerstvo asi počítá s tím,že každá matka bude automaticky kojit do 3 let dítěte. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka