Těhotenské testíky

31.12.2008

Ahojky Eviku i všechny ostatní, tak tady přikládám ty své těhu testíky k posouzení:-) Fotky nejsou moc kvalitní, ale snad tam něco uvidíte. Ten vrchní byl dělaný dnes ráno a ten spodní v neděli ráno.

ahojky, jsem tady nová, tak se teprve rozkoukávám, ale zaujaly mě tvé těhotenské testy, protože mám úúúúúplně stejné.... Dělala jsem si dokonce už 4, protože se mi to nezdá, když jsem si jej dělala hned ráno, tak byl tmavší, ale zbylé 3 které jsem dělala odpoledne v jiný den, nebo k večeru, vypadají úplně stejně jako ty tvoje.
Tak snad se nám to povedlo :-)
Kdy se chystáš na gyndu?

In reply to by Radka M.

Ahojky Raduško, tak dnes ráno už jsem měla druhou čárku krásně silnou. :-) Podle měsíčků jsem dnes 6+1 a k lékaři jdu 9.1. a bude mi hned dělat i první UTZ. Držím palečky, aby tvoje čárka taky sílila a mimísek byl v bříšku spokojený a krásně rostl :||): Emili

Jsou slaboučký,ale jsou tam! ;) to je hlavní a duležité je,aby sílily! :) Já je mám o trošku silnější a další si vyzkouším v sobotu ráno a doufám že zesílí! :ww: :ww: Tak na tebe budu moc myslet a možná by to chtělo vyzkoušet ten dražší testík,že? :dance: :dance: :dance:

jsou teda hoodně slabý, ale ta pozdější už mi přijde o fous silnější :\x: věřím, že tam je, stydlínek :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka