Brusleni s kocarkem

02.01.2009

Ahoj, chci se zeptat, co si myslite o jizde na koleckovych bruslich s kocarkem? Spousta mych kamaradek jezdi se sportovnim kocarkem na bruslich a chtela bych to tak delat taky. Vybiram nejaky vhodny kocarek a zadala jsem to tema do jine diskuse a vsechny maminky se do me desne pustily, ze chci riskovat a ze se to nesmi, az jsem ziskala dojem, ze sve dite zcela urcite zabiju, pokud bych na bruslich vyrazila. Nevim, co si o tom myslet, prijde mi, ze na bruslich s kocarkem jezdi spousta holek a miminka se tvari spokojene. Mate s tim nejake zkusenosti? A co si o tom myslite?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já si pořídila brusle hned jak jsme se rozhodli mít miminko - hezky v předstihu právě kvůli tomu, abych se to naučila dřív, než otěhotním :) a tuto sezónu konečně vyrazím i s Vijtíškem na stezku. Myslím, že pokud máš vhodný kočárek, tak je riziko minimální. Stát se samozřejmě může cokoliv, ale taky může přijít zemětřesení, autonehoda, cokoliv...Takže se právě rozhoduji nad kočárkem - jestli to bude takový ten vozík za kolo i na brusle (když ho vyklopíš, tak miminko nemá jak vypadnout, má totiž perfektní stabilitu, takže pohoda, nejlepší je asi http://www.jizdni-kola.eu/chariot-cts-cx2 ) nebo nějaký vyloženě joggingovobruslící kočárek - tříkolka, velké kola, brzda, pořádné pásy a brzdy (např. http://www.eshopbaby.cz/katalog/sport-jogg-sportovni-kocarek-red-castle… , nebo ten xrun - prostě ten typ). Určitě bych nešla do obyčejného sporťáku s brzdičkou na madle. Bála bych se hlavně toho, že se mi zaseknou kola, nebo že mi povolí aretace a švihnu kočárkem a sebou někam... Takže bruslit rozhodně ano, ale jenom s bezchybným vybavením!

koupila jsem si i nové brusle,ale pak mě to přešlo. Kousek od nás se stal totiž smrták.Maminka padala a zapřela se o kočárek,jenže ho strhla a miminko vylítlo ven a bohužel.....Tak mě to raději přěšlo. Spíš at ti někdo mimčo pohlídá a běž sama a nebo ho tam pořádně přikurtuj,kdyby náhodou at nemůže vypadnout.

ahojky, jestli máš do toho chuť a odvahu, tak bych na ty brusle šla...pokud by byl prcek alespoň sedící. já to teda mám taky v plánu, i když zatím na to nemám kočár, mám klasickej hlubokej, chtělo by to ten s brzdičkou na běhání. Ale přemýšlela jsem že si sebou budu brát nějakého nebruslaře, kterej bude vozit kočár a já si zajezdím, u nás je několik bruslařských tras a jedna je rovnou u nás zabarákem, absolutní rovina a dopoledne tam nikdo není a je dokola, no a trochu delší a "náročnější" jsou podél řeky tam už bývá vícero lidí, ale je to tam hezčí.
jinak když jsem chodila vozit jako puberťačka mého synovce, tak jsem ho vyklopila z golfek asi 2x..utíkala jsem a o jeden malinktej kamínek se kočárek převrhl a já ještě málem na něj slítla...takže nikdy nevíš...stát se něco může cokoliv i bez bruslí.

Tak to by mě teda nenapadlo...ale proč ne? (Když to nebude s malinkým miminkem a na bezpečné cestě bez děr s dobrým kočárkem)..Nejdřív jsem myslela..že budeš bruslit na ledě.. :s: U nás by to nešlo ani po silnici..samá díra a auto..jinak pěkný drny..to by si sousedi mysleli,že jsem se zbláznila..

Nazdárek. Já teda nejezdím, ale chodím na procházku s kočárkem po cyklostezce a tam těch mamin s kočárama na bruslích je habaděj. Dokonce jsem jednu viděla s úplně malým capartem v hlubokým kočáru. To bych si možná nelajzla. Asi bych měla strach. Docela přemýšlím, jestli si ty brusle na jaro taky nepořídím.

Ahoj, taky to budeme chtít s manželem zkusit, ale až ve sporťáku. Máme objednaný quinny speedi, ten je na to jak vyšitej.

ahojky, já mám taky doma brusle, i mě to napadlo že bych mohla jezdit, ale bohužel tu k tomu nemám podmínky a tak jsem to zavrhla, i jsem si říkala že by na měl lidi koukali blbě :? takže mi zůstanou zase asi nevyužitý ve skříni :§) tak si to užívej :one:

vy jste zlaty! Uplne mi mluvite z duse! Kousek od domu mame nenarocnou rovinkatou drahu, chtela bych tam jezdit s malym dopoledne, kdy tam nikdo neni, jen velmi rekreacnim tempem, v podstate jako rychlejsi prochazka :-) taky mi prijde, ze kdyz se clovek pohybuje opatrne, neriskuje a dava si pozor, existuji mnohem mnohem riskantnejsi cinnosti. Ale to jste mely videt, jak jsem to chytla, kdyz jsem to rekla nahlas. Pripadala jsem si jako uplna nestvura :-)

Ahojky,
taky jsem to měla v plánu, ale doma mi to rozmluvili (i když ještě uvidíme, možná do kočárku s brzdou půjdu - ještě párkrát s sebou vezmu manžu do obchodu a bude). Rozhodovali jsme se mezi Jané slalom, X-lander Xrun a Chicco Tri S3. Nejvíc by se nám s nich líbil ten X-lander, ale podle nových bezpečnostních norem se na konstrukci Xrunu nesmí nasazovat autosedačka (resp. můžeš, ale jen na vlastní nebezpečí).

Ahojky,já mám taky kočárek sportovní a dokonce tříkolák.Je to každýho věc,já mám brusle ráda a samozřejmě,když na nich pojedu budu mít kočárek,tak budu jezdit opatrně a ne jak někde na maratonu,to dá rozum.Nějaké rovinky,abych věděla že to zvládnu,s kočárem se dá cokoliv jen si dávat pozor a nebýt zbrklá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka