Holky moje, já už nemůžu.Další hádka s tchýní proběhla...

01.01.2009

:r: :r: :r: :r: :r: .Nejhorší je, že krfala před přítelem a ten je nasranej taky a pohádala jsem se i s ním.... :r: :r: :r: :r: :r: .Začínám mít strach, že to mezi námi špatně skončí.... :r: :r: :r: :r: .Prý sem paranoidní.... :O :O :O .Jo a jen tak v krátkosti, jeho matka řeší, ale takový hovadiny... :O :O :O , jako, že když leží přítelova bačkora na chodbě, kterou neustále tahají psi a já prý šla okolo a kopla jsem jí ke dveřím, místo toho, abych ji zvedla a odnesla... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: .Takových výlevy slyším neustále a někdy se to nedá ustát... :n: .To to začalo všechno kvůli psům, já tady uklízí od rána, luxuji ted skoro obden kvůli Majdince.Ty její psi jsou prasata, všechno prolezou, vyválej se všech sračkách, hárají, pochcávají se a pouští chlupy a mně prostě sere, když jsou tu nakvartýrovaný a drbají se tady, vykusujou si ten bordel mezi drápama, fakt nechci aby mi to tu dělaly... :n: :n: a ona to prý zaslechla, že mluvím o ní, tak sem naběhla a začala se do toho vrtat, když jsem to řešila s přítelem.No a už to bylo, já si nenechám nic líbit a to jí dělá velkej problém.Já už ani nevím jak bych to popsala, ale je mi z toho fakt dost špatně.Řekla jsem příteli, at si je z maminkou, at si spolu notují, že já můžu jít s Majdinkou pryč, když jim vadí mé názory a že chci, aby taky bylo něco po mém, když už tu žiju 9let.Uff jsem se trošku vypsala, ještě že mám tento deníček...ale radši bych sem psala jiné věci, než toto.

Ahojík Danko, máš moje plné pochopení. Komentovat tchýni nebudu, už samotný fakt, že se montuje do vašeho života (třeba už i tím , že řeší takové bezvýznamné hovadiny jako synáčkovy pohozené bačkory, které by se mohly kvůli nevšímavé přítelkyni stát snadnou kořistí nevychovaných čoklů - nic proti psům, mám je ráda, ale všeho s mírou...). No nic, drž se, bude líp, uvidíš ;) Pa pa, pusinku pro Majdinku :c:

Holky tak si říkám,jestlity naše tchýně jsou někdy lidi.Jestli ony byly taky někdy mladé!Jestli ony sami dělali to,co po nás stále chtějí a radí.Moje tchýně se už o nás nestará.Bydlíme 5km od ní a je to prý daleko.Tak at si trhne.Taky by jste je někdy bacily?!Nebo dali roubík?!
drž se,nemáš to jednoduchý.Je to těžký.

to bude taky pěknej masakr... :00: .No a taky bych měla jít spát, jsem toho moc nenaspala... :n: .Tak krásný večer a dobrou noc... :a: .

ještě že jsme ve svém, páč s mojí tchýní si nedovedu představit bydlet, byť jeden den :-) přeju ti, aby se to v dobrém vyřešilo :h:

Ahojky,ach jo ty tchyne!Nemam to tak hrozny jako ty ale vim presne o cem mluvis,taky s ni bydlim a nedela to dobroto!Je mi lito ale tohle nikdy delat dobrotu nebude,dokud nebudete samy!

In reply to by Danka

Jezisi to mi povidej ja bych stestim proskocila snad dvere,jenze maji s pritelem na pul koupenej domek a neni to tak jednoduchy to vyresit a prodavat se nam taky nechce.!Copak ty tchyne musi byt tak sobecke a nemuzou nas nechat byt,to je jak u nas,nic si nemuzu poradne naplanovat,proto ze mame spolecnou kuchyn a obivak,pripada mi ze je vsude,do vseho kecat vsechno vedet nejlip a co kdyby to bylo takhle,vim presne o cem mluvis!!Dneska jsem to uz psala,z 90% se hadame kvuli ni :spid: a to mam mit klidne tehotenstvi a docela se bojim toho co bude a se narodi Tynka :r: Jediny co me drzi je ze mi pritel slibil ze to do budoucny vyresi,protoze vi ze ja takhle bydlet nebudu a on o nas nechce prijit,moc se na malou tesi!

ahoj Danko, přesně vím jak ti je,protože já to mám úúúúplně to samý, s tím rozdílem,že po mě jdou ještě jeho 3 sestry :00: :spid: naučila jsem se jednu věc, dokud jsem se vztekala a byla vzpurná, tak mi nepomohl ani ten můj... a teď?naučila jsem se slušným ale rázným způsobem drážet jejich narážky na mou údajně špatnou výchovu,jak špatně Adélku učim na spinkání a jelikož jsem nemohla chodit,tak jsem hrozná máma a tak dál a tak dál... teď už tomáš stojí za mnou. promluvili jsme si o tom v klidu,na nikoho jsem nenadávala,trochu zahrala na city a je klid. já už naštěstí s tou pindou nebydlím, je 700 km od nás ale kdyý tam máme jet tak mám vždycky opar a o to větší chuť jí něco udělat... nebylo by dobrý se taky odstěhovat???nebo nemáte kam? možná by byl lepší i ten podnájem než tenhle teror ne?ono totiž s rodičema bydlet není nikdy med i když máš nejlepší rodiče na světě... můj názor... fakt VIM JAK TI JE

Hm, pošli tchýni do prdele. Tohle ti vážně nezávidim. A pokud přítel nebude stát za tebou, je to na nic. Vim, že je to těžký, ale pokud máš kam jít, fakt bych se asi sebrala s Majdinkou a odstěhovala se. Třeba ho to nakopne a začne to řešit a když ne, tak je to sice smutný, ale takovej chlap za to nestojí.

Ahoj Danko, tak to je mi líto...já myslela že tchýně nebydlí s vámi...
Já ji mám bezvadnou,naopak mi říká, že nebude nám do ničeho mluvit a je ji i blbé si třeba Monču brát každý den, aby neotravovala..tak je hodná..:-) teď mi nabídla tykání a mě to vůbec nejde přes pusu..

In reply to by Borůvka

:k: :k: :k: , závidím ti...když ti to nabídla, tak pomalu, ale jistě do toho... ;) .Já si vždycky myslí, že už je to lepší, že už mně třeba bere a bude mně mít ráda, ale NEBUDE.... :n: .Nejhorší, že přítel mi dává na jevo, že mně nemá mít proč ráda, ale já si to nemyslím... :n: , oni jsou strašně náročný, ale přitom nemají na co... :n: .

In reply to by Danka

ježiš měla by tě mít ráda, za to, že jsi s jejím synkem, že máte miminko, že se snažíte...
u nás je mamka fakt fajn, když jsem ji na svatbě děkovala za Lubu, tak se málem rozbrečela..muž mi prozradil, že mu říkala, že jsem nejlepší holka jakou kdy měl, ale je to tím, že i ona je tak fajn, proto je mi tak líto, že někdo má takovou tchýni a vůbec si to neumím představit..já bych si ale taky nenechala nic líbit..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky