separacni uzkost

01.01.2009

zdravim maminky :) mam takovy dojem ze nam to zacalo dadiskovi je 16.1 8 mesicu, a zacal se po me natahovat rucickama jen co me slysi , nebo kolem nej projdu, a kdyz jsem u nej tak se po me plazi a plazi, a jak odejdu z jeho blizkosti tak rev a rev, jetse na nej plati tatka zeho zabavi ale jak me uslisi v dali rve. co sztim delat vsude ctu co to je , ze to je ale jak na to? nechat poplakat nebo mu to doprat? nerada aby ho to nejak pozdeji poznamenalo.

adámek má za dva dny 9 měsíců, taky se po mě plazí, zvedá se o mě na nožičky, sleduje mě, ale naštěstí nepláče, když odejdu.. naopak se pořád na každého směje, i na cizí.. ale zase jsme zjistili, že smát se bude na kohokoli, ale k cizímu nejde (když mu ho dám do ruky, tak jo, ale sám po čtyřech k cizímu neleze) :-) naše sestřička u dr. to nazvala "společenské dítě" :s: držím pěsti, ať se brzy srovná, asi bych to řešila občas nechat kňourat, ale spíš mazlit, vždyť tím jim člověk dává hodně - lásku a dovednost projevit své city, to se dneska cení :-)

Monča je taky trošku mamánek, a já ji to dopřávám, co má být taky jiného, když je celý dny se mnou..já si osobně myslím, že to miminko je vážně něšťastné když s ním nejsi...všechno vnímá jinak..:-)
Monča teď pláče ale za všema, jakmile někdo z rodiny, ne návštěva odejde za dveře, tak ječí a musí se ukonejšit..rozmázlánek můj..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka