Hurá!! Spinká!! :-)

01.01.2009

Ahoj, tak moje holčička spinká, už..hurá!! Ti co nevědí, neustále chodí spát mezi 11-2h, což bylo docela dost a dnes už teď..super!!
Pravda je, že jsme včera dostali prášky od doktorky a paní dr mi říkala, že po nich bude hodně spát, ať se nelekám..no tak nevím zda myslela to co bylo u nás, protože Monča vstala v 8h (spát šla v 1h) , usnula jednou na 2h a jinak byla čilá jak rybka, ale zase spí teď..a mě se ještě nechce..co děláte? Máte předsevzetí? Pojďte pokecat!!

ahoj moni, nepoznala jsem vás, máte novou ikonku :-) gratuluju ke spinkající borůvce :-) adámek včera na silvestra pařil s námi do jedenácti!!! :00: ale byla prča :-)

In reply to by Borůvka

máme se fajn, adámek je šikovnější každým dnem a já jsem z něj unešená :c: byli jsme na silvestra u našich a on začal povídat :-) už dřív říkal "máma", ale nějak to zapomněl, teď u nás frčí "táta" a "děda" :-) taky se mu povedlo udělat paci paci, je hroznej lenoch :-)

In reply to by Martii

:///: :///: jojo,Monča taky zapomněla říkat máma a přesně, asi 14dní bylo všechno táta...pak přidala děda..a to tu žádného nemá..:-) jinak je taky šikovná, teď se naučila slejzat po zadu z gauče, ale někdy šla po hlavě, takže jsme ji museli otáčet a vždycky jsme u toho říkali ták..a ona teď leze dolů a říká "tááá" a směje se, protože ví, že mi se tomu smějeme.. :c:

In reply to by Borůvka

to je prdelka šikovná :c: áďa si zatím všude stoupá, ale že bysme zvládli slézt z postele.. jednou zbuchnul :00: jak si začal stoupat, je horor ho uspat.. dám ho do postýlky a než stihnu odejít z ložnice, stojí a křičí "nenenenene" :s:

In reply to by Martii

:///: :///: my zas měli období, že Monča usnula někde na bříšku, tak jsme ji přenesli a ona na čtyřech a vzhůru..děs..:-)
Mimochodem dneska taky spadla..byl u gauče stůl, který tam nebývá, a ona se o němj opřela,jenže je na kolečkách..no naštěstí tam byl polštář a nic se jí nestalo.. :jawdrop: :h:
on říká nenenene..super..my jen kroutíme hlavou..ale zas už nám jde paci paci paci, pápá...a to je asi vše..jo a už chodí bravůrně přes celý pokoj potvora moje, jsem zvědavá, co mi řekne doktorka, a to já jsem z těch co to nepodporují,ale nenaděláš nic.. :dance: :h:

In reply to by Borůvka

tý jo to je rarach! tak já jsem zvědavá na nás, kdy budeme chodit, ale víš co, ty děti si to štelují sami, takže pokud to dělá sama, neřeš to a podporuj :-) něco jiného je jim v tom pomáhat, když to ještě neumějí sami :-)

In reply to by Martii

já si to taky říkám..prostě chodí, tak ať chodí, stejně to zakázat nejde..a ona i dřív lezla, a měla jadýrka v kyčlých už při porodu, tak já myslím, že to bude dobrý..jen doufám, že nebude mít nohy jak fotbalista..

In reply to by Martii

jo a ještě se chci pochlubit, že áďa je děsně vnímavej :c: ptám se ho kde je táta a hledá ho, až ho najde, ptám se kde je děda, hledá až najde :-) a dokonce se ptám kde je stromeček, on na něj koukne a rozzáří se mu očička.. taky ví, kde je pejsek, taky na něj vždycky koukne.. je prostě moje sluníčko! :c: :h:

Ahoj Borůvko, tak to máš konečně veget, co? tak si ho pořádně užij :-)
nechápu, jak můžeš vůbec fungovat....toník je poslední dny pěkně protivnej, pořád pobrekává, ale naštěstí spí....kdyby nespal, tak už si půjdu hodit mašli

In reply to by Tesa

nojo, hned jsem si dala vínko a čekám, kdo příjde pokecat..:-) a hledám komu bych co pověděla.. :///:
Ono to docela jde, už jsem si zvykla..ale když jde spát po půlnoci, tak to už unavená jsem .. :n: :n: no snad už se to rovná... ;)
A copak malýmu je? Zoubky?
My jsme zase nemocní... :r: ale už to je skoro pryč.. :dance:

In reply to by Borůvka

asi vrchní zoubky....sem tam, když do něčeho hryže, tak začne strašně řvát a je k nezastavení....pak je taky naprdnutej, že se až tak neumí hýbat, jak by potřeboval, ale aby pro to něco dělal, to za nee....takže se mu líbí sedět, ale aby ho tak někdo posadil a držel. a taky je asi trochu nastydlej, pár dní trochu pokašlává, ale zatim z toho nic neni. ťakže to asi tak všechno do hromady

In reply to by Tesa

hmm..to se zase uklidní... Monča tak chraptěla, že neuměla ani brečet..chudinka..
Jen se neboj, to on se zasnaží ani nebudeš vědět jak..my máme takovýho méďu, kterýho furt přenášíme, ej to takové naše miminko a Monča si s ním nechce hrát a to víš, že plazit se naučila proto, aby se k němu dostala.. :///: :c:

In reply to by Tesa

:///: jo, to je přesně ono!! Musím se opravit, Monča si sním chce hrát, ale nesmí..:-) A teď když bvyleze na gauč, tak hned k němu, obn sedí na opěradle a už ho dlahňá a vříská jak blázen!!

Ahoj Borůvko. Tak to je teda hrůza :jawdrop: Mě chodí Miky spávat v půl desátý až desátý, a to si říkám, že jsme tu snad jediní, ale koukám, že vy jste na tom ještě hůř. To musíš být holka úplně k.o. :( Tak přeju, ať je to co nejdřív lepší :w: :w: :w:

In reply to by Zuzu

no já už se trošku otrkala..nejhorší období máme za sebou..nejhorší bylo, když si stoupala a zkoušela se pouštět věcí a samozřejmě vždycky na zem..teď už to jde, dokonce umí krásně pozadu slést z gauče a ještě si u toho řekne tááá (ták)....

ivka222

a jakpak to že chodí tak pozdě?? :jawdrop: Jurášek chodí pravidelně v sedm hodin :///:

In reply to by ivka222

Monča má prostě obrácené spaní a když se okusíš ji ráno vzbudit násilím, tak celý den pláče a v jednu už jsi na mašli..ale mě to až zas tak nevadilo, tedy po půlnoci už jo, zase spinká do 10h.. A v kolik vstáváte? To mě by Monča vstala v 5h..

In reply to by ivka222

jé, děkuju, to je příjemné, hned mám víc energie... :c: určitě mi to vynahradí, už mi to vynahrazuje, jak je nádherná a šikovná a zdravá a moje... :c: :h: :c: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky