Pohyby

27.12.2008

Ahojky :a: chci se zeptat jsem 21tt+6 ale pořád necítím žádný pohyby.V pondělí jsme byli na 3D a pan doktor nám řekl,že máme líný mimčo.Docela se bojím jestli to je v pořádku.
Děkuji :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky willysko,
zkus si lehnout na levý bok a chviličku tak vydržet. U mne tahle poloha funguje a mimi se začne "ozývat". V téhle poloze se totiž dobře prokrvuje placenta a zároveň když ležíš, tak mimčo nemusí překonávat a vyrovnávat žádné působení tlaku z vnějšku, takže je pro něj pohyb méně náročný. My taky máme mimčo lenocha, žádné artistické výkony na utz jsme dosud neviděli :-)

In reply to by tatka_mamka

Ahojky :a: !
Tak včera ráno mě třikrát koplo a když sedim nebo ležim tak cítím jak kope.Kope ale na levé straně.Konečně se začalo ozívat,ale trvalo mu to hodně dlouho až 23 týden.Tvojí polohu taky zkusim.Děkuji a hezký těhulkování. :one: :cc): :\x:

In reply to by willyska

Ahoj, tak mě malá také kope v naprosté většině na levé straně, také by mě zajímalo, čím to je.... že by měla už přes dva týdny stejnou polohu? To se mi nějak nezdá, protože s sebou šije jak blázen, i na UTZ ji je těžší zachytit jak se tam stále mrská :)

Ahojky,já taky v prvním těhu pomalu nevěděla,jestli tam klouček je. Cítila jsem opravdu hodně slabé pohyby,ani žádné boule jsem neměla v pozdním těhu.Taky byl líný,ale povím ti,že to byl ten nejklidnější klouček na světě.Pořád jen spinkal,napapal,spinkal,málokdy pláč. Strašně spokojené miminko. Teď,když čekám druhé a semtam se nervnu na toho staršího,tak mimi kope jako blázen,to už bude trošku nerváček.Jsem zvědavá!!!

záleží na tom jestli jsi prvorodička a nebo je to tvoje druhé těhotenství-pokud by jsi čekala první tak je to normální a mimi by se ti mělo tak do 2 týdnů pořádně ozvat ale pokud ti doktor řekl,že je mimi línější tak to znamená,že tam je vpořádku a žije tam já jsem zase měla strašně aktivní miminko a můžu ti říct že není o co stát kolikrát ě tak kopl až jsem si myslela ,že to je moje poslední hodinka a doted je stejné kvítko-je mu 5 měsíců a raubíř je to pořádný :///: :///: přeji ti příjemný zbytek těhu,rychlý porod a hlavně zdravé a krásné miminko nakonec :||): :cc): :h: :h: :a: :a:

In reply to by Terezka87

Děkuju moc holky za uklidnění :s: .My jsme byli na 3D a naše mimi se nechtělo vůbec ukazovat pořád mělo ručičku nebo nožičku před obličejem.Doktor s nim musel trochu třást aby se vůbec pohnulo a dalo ruku pryč.Je to moje první mimi, doktor říkal že je v pořádku tak asi pořád jen spí.Děkuji a vám taky hodně zdravíčka i štěstíčka :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka