40+3 (porodnice Nový Jičín)

01.01.2009

ahojte holky, dneska jsme 40+3tt podle UZ/PM 38+3tt/, malá měla v pondělí na kontrole prý už 4000g. Jinak zatím nemám žádné příznaky které by nasvědčovaly porodu což mi příjde docela divné. Ani poslíčky nemám, jen mi tvrdne tak 5-7x denně břicho jinak nic. Tak si říkám jestli vůbec ještě porodím. Příjde mi že plno holek s termínem po mně začalo rodit a má odrozeno a já stále čekám. Zítra otevírají ráno porodnici v Novém Jičíně tak mi to nakonec výjde že budu rodit tam. :-) Prý to tam bude krásně zrenovované. :-) Takže Valašské Meziříčí padá. Jinak na kontrolu jdu v pondělí ještě do V-M tak se zeptám jak to bude. Protože kvůli tomu zavření porodnice v NJ sem byla přesměrována na VM a jelikož se teď otevírá NJ tak jsem zvědavá jestli mě pošlou pak do NJ. :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky..treba jeste porodis normalne neboj,to muze prijit kdykoliv...akdyz ne tak ti brzo udelaj termin a pujdes na vyvolani :||): hlavne ti preji rychly porod

ahojky, já taky u prvního neměla žádné příznaky blížícího se porodu, až mi pak jedno ráno odtekla plodová voda, tak jsem jela rodit.... tak už to snad bude brzy, ty posledný dny jsou únavný, co? :||):

In reply to by MarSil

je to únavný, jenom čekat a čekat, už ani nevěřím že porodím. :-( Ani mi to nepříjde. Na druhou stranu jsem ráda že jsem neměla bolesti už měsíc před porodem a nemusím se trápit každý den nepravidelnýma bolestma. Ale už aby to bylo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka