Proc?

01.01.2009

Ahoj holciny proc mi je zle a boli bricho? Neustale se mi che na wc. A dokaze me vytocit kazda kravina. Pristi po jdu k dr a bojim se co mi povi nepekneho.boli me nejvic na pravo bricha a kdyz to s pritelem delame tak me to tam boli,cim to vse je?je nejaka moznost?dik predem za odpovedi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj szajinko,
můžeš být těhotná, ale i cysta. . Projevovalo se mně to tak, sex jsem si neužila, břicho bolelo, ale nechci Tě zbytečně strašit, Dr. Tě prohlédne a uvidíš, držím palce :a:

Ahoj syajinko ničeho se neboj. Nevolnost, nucení na WC, hormonální změny a nepříjemné pocity pri nebo po sexu jsou normálními příznaky těhotenství. A to že tě bolí v pravo v podbíšku, já to měla zese na levé straně a strašně jsem se bála že mám mimoděložní těhu. Potvrdil ti iž lékař, že je vajíčko uhnízděno v děloze? Mě bolel levý vaječník a bylo to tím, že právě z levého vaječníku bylo oplodněné vajíčko kde následně vznikne takzvané žluté tělísko a celý první trimestr je plod vyživován z tohoto vaječníku které můžou doprovázet nepříjemné pocity a bolest u tebe na pravé straně v podbříšku. Od 12 týdne je již plně vyvinuta děloha a přebírá funkci výzivy plodu a přesně kolem tohoto týdne mě bolest ustala. Tak snad jsem tě alespoň trochu uklidnila. :dance: :dance:

In reply to by szajinka

Záleží na tom jak staré je těhu. Z krve se potvrzuje těhotenství a na UZ je později vidět kde se nachází. Já tam chodíla každé tři dny 14 dní než to viděl na ultrazvuku. Držím ti palečky. Podle toho co píšeš jsi těhotná krátce, nechala bych si vzít krev a dej vědět kolik hcg máš v krvi pak můžeme špekulovat dál.

Může to být cokoliv,uvidíš u doktora.Ale přece jsi psala,že jsi to dostala,ne?Těhu testy byly negativní a pak MS. To,že tě to bolí uvnitř může být nějakým zánětem. :a:

In reply to by szajinka

Ahoj,uvidíš u doktorky. Mi doktor těhotenství potvrdil už ve 4.týdnu,ale měla jsem dva testy pozitivní,krev mi ani nebral,protože to bylo očividné.Jinak hned tak ze začátku mi nebylo vůbec nic,těžko od žaludku a pobolívání břicha mi začalo až po 1.měsíci,spíš až ve druhém. Ale to špinění po MS,nevím,ale já měla takové problémy při cystě. Bolest vaječníku,krvácení a měla jsem tam cystu velkou jak močový měchýř.

Na tohle všechno je velice jednoduchá odpověď: jsi těhotná. :s: Hormony dělaj divy a to bolení napravo je od roztahující se dělohy. To tě bude více či méně provázet téměř celé těhu. ;)

když jsem byla těhu,tak ze začátku stačilo,aby mi přítel jen řekl ahoj a už jsem byla vytočrná(hormóny) :!k: a taky mě bolelo v podbříšku.papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka