Silvestr:-(

01.01.2009

Ahojky berušky,tak se hlásím poprvé v novém roce,všem vám přeji at je plny štěstí,radosti a zdraví....No,a jakpak jste vstoupily do toho nového roku??????Já,sama za sebe můžu říct že jsem to opět nějak nezvládla :r: :r: Při odbijení půlnoci,když jsem vzpoměla na ten odcházející rok tak to se mi ty slzičky už pěkně koulely :r: :r: :r: Tak říká se jak na novy rok tak po cely rok :w: ,takže tyto moje slzičky v příštím roce budou slzičky štěstí a radosti....Berušky mějte se a opatrujte se pa pa Monika :a:

tak po celý rok ... no tak to my ho taky budeme mít pěkně vypečenej :00: ... byli jsme ve dvou na chajdě v Českým ráji, byla tam strašná zima, tak jsme se zahřívali všemi dostupnými prostředky, počínaje kamny a rumem do čaje nekonče ;) furt bylo zataženo, žádný sluníčko, až do půlnoci jsem byla celkem OK, ale když jsme zalezli do postele, že teda půjdem spát, tak mi za těmi loňskými zážitky přišlo tak nějak truchlivo, takže jsem asi do dvou do rána bulela jak malá holka, ráno jsme vstávali kolem půl devátý a po snídani jsme šli na asi tříkilometrovou procházku k jednomu zamrzlýmu rybníku a až do oběda jsme se na něm jen tak bez bruslí klouzali ... takže jestli to úvodní úsloví platí, tak letošek bude pošmournej, zmrzlej, tak trochu porno, a přestože se budeme mít jako v ráji, tak se stejně můžem jít tak akorát klouzat :///:

Taky ti preju stastnejsi ten novej rok a hlavne at uz to vyjde a hlavne uspesne vyjde.. :h: :k: Ja silvestra nijak neprozivam a je mi to sumafuk a o presne na vanoce mi prisla MS,takze nalada nic moc.. Nejak me chytaji v posledni dobe depky..Hned jsem uplne ok a hned pad k zemi a mam pocit,ze nema nic smysl a jedinej smysl mi dava nas malej.. Monulo,myslim na te be a drz se..Drzim ti pesti a prsty a vsechno...Nebud smutna,uvidis,ze jednou bude lip..MUSÍIIII :a:

In reply to by siska333

jo,depky tak to si můžem popovídat....Ty o vánocích začli v rádiu hrat tu písničku od Jabuba Smolíka jak zpívá s Viktorkou Genzrovou myslím že se jmenuje Říkej mi táto...a to si piš to byla voda na naš mlejn..takže vánoce jsem obrečela,silvestra jsem obrečela.....normálně psycho :00: }:) připadám si občas jak plačka první třídy..... :w: :w: Ale ted začal nový rok a jak mi včera napsala moje kolegině z práce....
"S první vteřinou Nového roku končí staré příběhy a začínají nové!"
Tak uvidíme jaký příběh nám začal.....
pohlaď za mě tu tvojí malou prdelku :dog: a drž se :h: mějte se pa Monika

Berušky moje zlaté,moc vám děkuji :h: ,vždycky mi vlejete do srdíčka tolik světylka že mě to vždy nastartuje jít dál....Všem vám přeji aby vaše tulení a snažení mělo brzo uspěch s //dvěmi čárkami...Holky děkuji pa pa M :one: onika

In reply to by ivka222

Ty jedna ;) ,tak copak vlastně chceš??? :s: :s: Už nevím co ti přát :qu: tak snad dobrý papáníčko do bříška a moc zdravého mimíska :/;x: (ty jo,skoro báseň :s: :s: )

Ahojky, my jsem Silestra trávili jen sami dva. Taky na mě padl smutek, ale pak jsem si řekla, že když budu smutná ničemu nepomůžu a ještě nám zakzím hezký večer. Snad bude příští Silvestr veselekší pro nás všechny.

Čau monu,my jsme silvestra s manželem protulili v posteli,mám ovu tak jsme si to nemohli nechat ujít přece ;) Přeju ti,aby v tomhle roce slzičky znamenali jen slzy z radostí zasloužíš si to :h: :k:

Ahojky Moni,my byli doma a nejak jsme koukali na tv a pak na namesti na ohnostroj a pak sli spat,Naty vydrzela do pul jedne a rano vstavala v 11h,tak doufam,ze bude spat i po cely rok dyl :) Zadne predsevzeti jsem si nedala,jen snad v taju duse si preju,aby konecne prislo mimi a uz zadny blby potrat!!!!!!!!!!!!Tobe preju to same a at nam vyjdou vsechny vysledky pozitivne :a: :a: :h:

ivka222

já ti z celého srdce přuju,ať v tomto roce je těch slziček moc a moc samozřejmně slzyčky štěstí nad uzlíčkem lásky :h: :cc):

My byli poprvé doma a Silvestra i půlnoc protulili, takže doufám, že to tak bude i po celý rok :h: ....a že nám to brzo přinese nějaký výsledek :cc): Hanča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka