?????????????????????????

ivka222
01.01.2009

s čím si vaše ratolest nejvíce a nejdéle vyhraje??je to hračka???? :girl:

vzpomněla jsem si, že jen co začal lézt, tak otvíral a zavíral dveře... neboli přivíral a otvíral... fascinovaly ho :)

je to nuda, ale Marťas si vyhrál s kostkama. Hodiny a hodiny. Byl moc hodný........ něco mi říká, že mé druhé dítě bude terminátor.

Vše Neeeeeeeej do Nového roku, hlavně hodně štěstí, zdraví, lásky a peněz..... :k: :k: :k: :k: .Poslední dobou je to čím dál tím mín hračka, s čím so Majdinka vyhraje.... :s: .Už se dost rychle přemístuje po pokoji a občas už přeleze i práh a hraje s bačkorama....tahá přítelovi desky, igelitky, ale s těma ji moc nenechávám si hrát, lžička kterou papá,...je toho hodně, co jí přijde do cesty s tím si vyhraje, samozřejmě si vybírá to co není moc dobré na hraní... ;) .Jo a zapomněla bych, na důležité tři... :s: .. předměty, co ji moc baví ovladač, mobil a hrnky... :s: .

No u nás je to to samé :s: nejlepší je mobil :( jenže já mu ho už nepůjčuju jednou mi do něj táááák naslintal že mi přestali fungovat tlačítka :00: musela jsem ho sušit na topení :? pak je to ovladač, kolíčky , petky, víčka od přesnídávek, obaly od DVD atd. :00: :00: :00: Ahraček má plnou bednu :s: :s: :s:

nejlepší, neúžasnější, nedokonalejší hračka kterou kdo kdy vymyslel, milé tety, je ovladač k televizi

ivka222

koukám,že je to všude tak nějak na stejno :s: Jurášek si rád hraje s vlhčenými ubrousky a to je potom všude zbírám a totálně k nepoužití a přijde mi že z nich vysává veškorou tu vlhkost :///: potom to jsou kolíčky na prádlo ty mu i půjčuju a vydrží u nich poměrně dlouho :00: potom naše telefony,a jak mu ho vezmu tak to je ten nejbolestivější pláč co umí :r: a mně rve srdce že mu ho bere,ale on je strká do kušny a já se o něj bojím :n:

Ahojky, tak Jozífek má haček mraky, ale s čím si nejvíc vyhraje je samozřejmě můj nebo přítelův mobil, ovládání k televizi, prázdá petlahev...samé super hračky :)

se vsim co se nejmene podoba hracce :00: :s: ....hodim ti sem foto s cim si hral Peta zrovna dneska dopoledne asi 1,5hodiny :s:
no a jinak nejvic traktor a dostal motorku,jeste na ni neumi moc jezdit tak na ni vydrzi i pul hodiny jen sedet :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka