Ovulační testy

01.01.2009

Ahoj prosím vás o radu.Chtěla bych se zeptat jaké zkušenosti máte s ovu testy,nikdy jsem je nekupovala ale chci je ted zkusit.Tak ktery si myslite ze je dobry a kolik stoji.Na internetu to prodavaji po balickach, po vice kusech,je to tak i v lekarně?A jak poznate kdy si ho mate udelat.S pritelem chceme vyskouset vse,hlavne aby to vyslo.Beru i GS mamavit,kontryhelový čaj a kys.listovou a mate jeste nekdo nejake figle,vitaminky nebo tak?Prosim poradte.V cervenci se s pritelem bereme a uz by jsme tam chtely bit tri :\x: :cc): :\x: :cc): :\x:

Já jsem si objednala z www.levnetesty.cz budeš jich totiž potřebovat víc pokud nevíš kdy máš ovu. Začínají se dělat podle toho jak dlouhý máš cyklus. U těch těstů je i napsáno, který den máš začít testovat právě podle délky cyklu. V lékárně je mají dažší, myslím že od 50 Kč výš. Já jsem je zkoušela jen dva měsíce. Teď jsem přešla na měření BT, je to levnější jo a taky je dobré sledovat hlen, to je prý skoro nejspolehlivější.

In reply to by Kvetuska

Jo nejdřív klesne a pak začne stoupat. Nejlepší je si to zapisovat do www.wunschkinder.net/forum/ tam se ti ovu i ukáže, sice až pár dnů po tom co proběhla, ale tak to mají všechny grafy. A zobrazí se ti tam i další termín kdy má pravděpodobně přijít MS. Minule jsem měla ovu později a i MS dorazila později, ale kdybych neměřila, tak bych už vyšilovala, že mám spoždění a testovala bych.

In reply to by Dadis

Už to mám celé hotové.Vážně moc děkuju :girl: Akorát se chci zeptat tam se každý ciklus píše zvlášť že jo?Udělala jsem to tak akorát si nejsem jistá že to mam dobře

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky