Svedeni

01.01.2009

Ahoj holky, preju vsechno nej do noveho roku a chci se zeptat, jestli nekoho z vas svedi nohy? Me strasne svedi obe dve holene (nevydrzim se nedrbat) a obcas i cele telo. Nevite, co by to mohlo byt a co na to zabira? A rekly byste to v poradne? Abych nevypadala jako hypochondr :-) Predem diky moc!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, diky moc za reakce, prasek mam porad ted samy, stejne jako kosmetiku, na nohy nepouzivam vubec nic, ani jsem nejedla nic neobvykleho. Taky mam droboucke cervene tecky, ale myslela jsem, ze je to od toho, jak se drbu. Je to fakt desny :-(

In reply to by baroch

Tak to máš zřejmě to samé. Vyrážka nebyla moc vidět, ale jen co jsem to podrbala tak mi naskočili malé červené pupínky. Musela jsem se stále drbat nebo bych se zbláznila. Na postižených místech jsem se 2x denně po dobu tří dnů mazala Locoid Lipocream 0,1%, a pak po zaléčení 2x denně do vymizení problémů Excipial U hydrolotio.( Nevím jestli je to na předpis nebo né.) Nesměla jsem se koupat ve vaně a postižená místa omývat jen čistou vodu. První den po namazání to svědilo ještě víc, ale druhý den to bylo lepší. Než jsem si došla ke kožní, trápila jsem se s tím týden. :00:

Ahojky, já měla svědění taky, ale pak jsem se osypala malinkatými pupínky. Došla jsem si na kožní. Nevěděli přesně jestli je to potravinová nebo chemicko-mechanická reakce (prací prášek). Bylo to na vnější straně stehen, hýždích a na vnitřnín straně rukou. Dr. mi na to dala mastičku (používá se i na miminka) a mazací mléko. Za tři dny bylo po svědění. Než jsem šla k dr., zkusila jsem calciovku a bepanthen, ale bez účinku. Pomohla až kožní. Neboj se a oznam to. Nejspíš to bude reakce na prášek. Já sice neměla nový, ale ten starý mi asi nějak nesedl . Teď prádlo po vyprání ještě proplachuju a je to OK. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka