čajík

01.01.2009

Nám je sedm týdnů kojíme minimálně jsme spíše na nutrilonu AR (hodně hustý kvůji ublinkávání) chci se zeptat odkdy se můžou dávat čajíčky. Připadá mi že toho hustého se nenapije.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tady o tom mas clanek
..
2. Nápoje pro kojence

Pokud je dítě živeno výlučně mléčnou stravou (mateřským nebo náhradním mlékem), nepotřebuje zdravý kojenec žádný přídavek tekutin. Výjimkou jsou pouze stavy při zvýšené teplotě, extrémní letní vedra, nadměrné pocení, ztráta chuti k jídlu. Se zavedením hutnějších pokrmů do jídelníčku je obsah vody menší, proto se doporučuje od 10. měsíce doplňovat tekutiny v množství cca 200 ml denně. Nejvhodnější je kojenecká voda, ovocné šťávy výjimečně, a to ještě ředěné vodou, nebo dětský čaj, podle chuti dítěte. Většinou vystačíte s kojeneckou vodou.

Na caj se vykasli. zbytecne do nej budes rvat vodu. z mlika se napije uplne normalne a staci to. vzdyt UM je prevazne voda. Davidovi jsou 3 a neco mesicu, na AR sme bohuzel taky a zadnej caj nepotrebuje. vzdyt vypije 120 ml vody pomalu kazdy tri hodiny... bohate staci. A jestli je to AR nebo normalni vody je tam porad stejne. jen AR vic zhoustne, takze se ti jen zda ze to neni vodove...

ahoj.. nam je ted 5 tydnu a cajik jsem uz davala od tydne na prdiky ,ale moc dobre ji nedelali..na to jsem prisla az pak...nejdriv jsem ji davala fenyklovy,pak jsem skusil hermankovy,ten ppusobil uz lip,protoze mela koliku a pak jsem ji dil nedala a zjistila jsem ,ze ji je lip..tak to bude asi cajame...ale na kazdyho to pusoby jinak,...tak mala skus davat cajiky,protoze po umely strave urcite ma rizen,ta je hustsi nez materske mleko :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka