Spinkání

01.01.2009

Holčiny chci se vá zeptat jak dlouho vám miminka spinkají přes den????????? Adámkovi bude 10 měsíců a spinká většinou dopoledne tak hodinku a pak odpoledne tak hodinku a půl až dvě :00: mě se to zdá hodně na 10 měsíců :( a pak v noci blbne a budi se nebo my rajtuje po hlavě :s: :s: :s: jak to máte s dětičkama vy?????????????Díky :///:

Tak Kačce je 8 měsíců a buď spí dopolko a odpolko tak po hodince (i míň),nebo po obědě 2 - 3 hoďky.V noci to je individuální,jedno až tři buzení.Ale už jsem si zvykla.

Tak Jozífkovi bude 6. měsíců a spinká stejně. Většinou tu hodinku dopoledne a 2-2,5 hodinky odpoledne. Chodí spinkat kolem 7 a někdy se za hodinku vzbudí a je vyspalý a neusne dřív jak v 11. Ale to naštěstí není tak často! Jinak se pořád budí na kojení co 2 až 3 hodiny a to už dokrmujeme :'zz):

Ahojky,přes den Alča spí stejně,akorát naopak,a v noci usne v 8 a probudí se v 6 a pka ještě zabere nebo ji houpeme.

In reply to by jituška

Ahoj Jituško :) teda tak to je Alenka zlatá :c: můžu jen tiše závidět :///: ten náš lump usne taky v 8 ale tak 4x za noc je vzhůru :00: :00: :00: a to i když si ho vezmu k sobě do postele, a budí se vždycky ve stejnou hodinu :00: takže je to jen o zvyku :( Tak děkuju za odpověď a pozdravujeme Alenku :c:

ahojky, tak mi většinou spíme 30minut dopoledne, pak kolem 30min až hodiny v poledne a hodinu kolem 16h a spinkat chodí v rozmezí mezi 18 -19h a budí se kolem 7h ráno, a ještě 2x v noci na sunar a je nám 8měsíců

In reply to by alena mocova

jůů hele tak mu místo čaje zkus dát vodu, jednou to tu někdo radil, že dítě se pak třeba nebude jen kvůli vodě budit, takhle ví, že dostane čajík, tak se třeba proto budí, já to zkoušela, ale zatím marně, ten náš prcek je totiž hladovej a stejně jsem po 30min musela udělat sunar :00:

Ahoj Alčo. Mikuláškovi bylo předevčírem 9m. a spí v průměru dopoledne 1,5 h. a odpoledne taky. Chodí spát ale až tak ve 21:30 a 22:00 a vstává mezi 7 a 8. Když ale přes den dost nespí, tak je protivnej. V noci je ale standardně tak 5x vzhůru, někdy je to lepší, někdy ještě horší :( Ale četla jsem, že do 1 roku je normální, že děti spí dopoledne i odpoledne a 3 h. přes den mi nepřipadá moc :n:

In reply to by Zuzu

Ahoj Zuzy tak to je přesně jako u nás taky se mi tak budí v noci :00: ale jak ho dám přes den málo tak je uřvanej a v noci je to pak ještě horší :( tak snad se to zlepší až časem ;) Tak díky za odpověd jsem ráda že v tom nejsem sama ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky