Jak je?

01.01.2009

Ahoj holky,
jak jste prožily příchod nového roku? A máte pocit, že s tima našema chlapama není dnes řeč? Chtěla jsem jít odpoledne na procházku a asi bych ho musela vzít na záda :s: Takže celý den cučím na bednu a pozotuji, jak je drahé polovičce zle :|: nEní nám lépe, když nemůžeme ppít ? :n:

My dnes taky nikam nešli, byly jsme lenoši, i kocour se jen převaloval z boku na bok, pití jsme moc nedali, ten můj chlap nemůže a já si už radši dávám bacha, měla jsem jen dvě deci červenýho odpoledne, radši si uvařím kontryhel...

Mně tu dneska nejdou vkládat smajlíci, co se mi to kurňa zas děje? No možná má můj noťas taky kocovinu, jako já :-D Já bych dneska nešla na procházku ani za milion. Akorát jsem spala, teď vařím drůbkovou polívku jo - a ještě jsem převlíkla postele, protože jsem včera spala s hlavou celou smradlavou od cigaret, beztak to tam šlo cítit. Bueee!
Několik let jsem měla silvestr na nic. Sama a tak. Letos jsem si to vynahradila parádně.
Tak ať se Ti kašpárku daří v tom Novém roce úplně všechno, co budeš chtít @>->-

to mě moje drahá polovička naopak honila ven, mně se do té zimy ani nechtělo, ale nakonec to byla fajn procházka. a co pejska, nemáš? kdyby jo, měla bys o společníka na procházky vystaráno. i když jistě budeš brzy jezdit s kočárkem :/;x: tak tfuj tfuj tfuj, ať se zadaří ;)

In reply to by Handiiiik

Ahojky handiiku,
pejska bohužel nemám, mám na zvířatka alergii, začnu se dusit z jejich kožíšku :§) Ty máš pejska? Doufám, že brzy se vyplní moje přání a bude :cc): tam, kde by mělo být :one: jinak Ti také gratuluju ke // čárkám, ať už jen rostete :qu:

In reply to by kasparekmalicky

děkuju, toho "růstu" se trošku bojím, mám top svojí váhy za celý život :00: tak se musím vyhýbat obžerství, které jsem si při prvním těhu vesele dopřávala :s:
máme teď čerstvě neplánované koťátko :cat: a potkana :P
ale kdysi jsme s jedním přítelem měli dva psi a on byl hrozná pecka, tak jsem si ty procházky vynahrazovala s nimi :one:

Ahojky,nějak jsem tě tu před tím neviděla.U mě je to taky na prd MS se po třídením spoždění včera dostavila,sviňa jedna červená.Takže pokračuji dál ve snažílkování :§)

In reply to by Kvetuska

Tak to jhe mně líto, držím palce, aby co nejdříve skončila a Vy jste se mohli snažit . :\r/ Já jsem MS také dostala, ale měla jsem nějak divnou, tak mně to nedalo a zašla jsem za kamarádkou na gundu do nemocnice. Koukla se n amě, zdá se ji tam, že něco hodně brzkého tam je, ale musím počkat na přístí týden.. Tak mám dny napětí :?

In reply to by kasparekmalicky

Tak to ti budu moc držet palečky ať to vyjde.Moje máma byla 2x těhu a MS měla normálně.TAkže to je asi jak kdo.No já sem teď začla jíst GS mamavit,kyselinu listovou,pít kontryhel a měřim si BT a ještě zkusim ovu testy.Víc toho asi udělat nemůžu,jo ještě nožky nahoru :!k: A zbytek necham na přírodě :\x:

In reply to by Kvetuska

Ten GS mamavit je docela dobrý, tak yjsem se zamyslela, že kdybych byla těhu, nebo možná i zítra zkusím zajít do lékarny, začít jíst vitamínky, aby mimčo bylo zdravé :-) Jen nevím, jestli je až tak dobré to zobat od počátku nebo druhého trimestru..

In reply to by kasparekmalicky

Ten GS mamavit muzes dlabat uz 3 mesice pred pocetim a hlavne jestli jsi pred tim brala antikoncepci,tak by jsi nad necim takovym mela premyslet.Aby jsi si doplnila všechny vitaminy ktery potrebuje deloha a potom miminko.Prave ze jsem cetla ze otehotnet kratkou dobu po vysazeni HA neni dobre,je to riziko a u zdravi miminka.A ja ji vysadila pred mesicem,takze se chci pripravit na to,ze az se povede tak abych byla uvnitr v poradku a mela vse potrebne.A GS mamavit mi prisel jako dobry napad.A do toho ten cajik,ten by mel pomoct oplodneni a vyziveni delohy.

No já jsem si včerejší večer skvěle užila. Byli jsme u kamarádky a bylo nás tam asi 15 a byla fajn atmosféra. Jenže když jsem se začala pořádně bavit, což bylo kolem jedné hodiny, tak mi přítel říka, že by už šel domů. pil totiž rychlým temprm a pak mu bylo blbě. Do toho ještě onemocněl a já se teď o něj starrám. A aby toho nebylo málo, tak nám přestalo jet auto. Prostě jsme přijeli od budoucí tchýně, zaparkovali jsme a přítel pak chtěl poodjet kousek od obrubníku a auto už nenastartoval. Takže doufám, že se u nás nepotvrdí přísloví, jak na nový rok, tak po celý rok. Protože by tento rok byl hrozný.

In reply to by Andisek

My jsme byli doma a byla u nás kamarádka, tak jsme prožili Silvestr ve 3. Bylo to taky fajn docela, jenže přítel není moc zvyklý pít a včera se nějak rozjel.. Prý aby se rok 09 povedl ;)Ještě po půlnoci odpalovali nějaký rachejtle, tak jsem se bála, že mu to utrhne ruce, byl jak malej :c: S tím příslovím máš pravdu, kdyby platilo na sto pro, tak by nadchazející rok byl šílený :spid:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky