Jsem otravná

01.01.2009

Ahoj holky, já vím, že vy co mě znáte, tak si asi řeknete, že si pořád na toho svojeho chlapa stěžuju, proč s ním vůbec jsem...ale vy co máte miminko určitě chápete - já když vidím, jakou má malý radost když si s ním může hrát, natahuje k němu ručičky a směje se od oušečka k oušečku - já mu toho tátu prostě nechcu sebrat...tak musím řešit.
Chci se vás zeptat na jednu věc...je to normální, že je můj chlap pořád tak náladový? Že má potřebu neustále mi radit a kecat mi i do toho jak přemýšlím? Že se občas tváří jako dokonalost na nožičkách? Že ho nenapadne je umýt nádobí, třebaže já jsem se od rána nezastavila a radši řeší nějaké pekelně důležité věci na počítači? A vynadá mi, že si ho od toho dovolím vyrušit, když potřebuju, aby mi podal dudel, protože už jsem v bundě a botách a v náručí máte dítě? Že zákusek s kterým jsem se drbala dvě hodiny ocení slovy "dá se to jíst" a pak si třikrát pochválí, jaký si udělal dobrý čaj?
Prosím, řekněte mi, že jich je víc takových magorů, že je to normální a já budu klidná...a budu zas a znova bojovat, dokud se mi kolem hlavy neudělá teňoulinká svatozář :)

Nejsi otravná... Vůbec ale nevím, co Ti na to napsat, páč chlapi jsou prostě jiní a na nás je, ať je pochopíme... jsou někdy fakt............ ale taky pak přijde den, kdy jsou super a vynahradí nám to. Tak co? Je taky na Tebe hodný a dává Ti znát, že jsi jeho jediné telátko, koťátko, kuřátko, žížalátko? :-D Doufám, že jo. protože jinak je to smutné.
Co vím já, že jsme se s tím mým chlupatcem šíleně vyvíjeli a roky přicházeli na to, jak jeden na druhého a teď si dokážeme stejně dobře a bez námahy ublížit, jako dát si najevo lásku a ta tam fakt je. Tak doufám, že i u Vás. Bojuj, protože žádný z nich není bezchybný, tak, jako my... chce to fakt se naučit kolikrát polknout hořké sousto a nedat to najevo... náladoví jsou, to jo :-D Je to banda. No ale taky si zasloužíš pochválit a lásku... tak vydrž!

In reply to by Andělína

Andělí, děkuju za povzbudivá slůvka...před chvílí jsem mu dala pusu a poděkovala mu, jaký byl dneska hodný taťka....myslím, že se zapýřil :)
A pro jistotu čtu Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše..ta knížka má něco do sebe :///:

Ahojky,neboj nejsi v tom sama!Zrovna dneska me tak vytocil byli jsme se projit odpoledne na Sacbert kde se lizuje,koupim si cokoladu a on vidi ze mi to tece a zacne jecet jak hysterka ze mam spinavou budnu,jezisi on dela jak kdyby se stalo buh vi co(je pravda ze pak se mi po dlooooooooooho dobe omluvil),ale nekdy je horsi nez zenska hlavne co se tyce domacnosti vadi mu strasne kdejake smitko a furt rika jakej tady mame neporadek a ja si obcas pripadam jak nejak neschopna zena ktera si neumi ani uklidit v dome a pritom vzdycky kdyz k nam nekdo pride,tak jen slysim jezisi vy tu mate furt tak naklizeno),vim ze vam to pride divny ale on je v tomhle hroznej,ale pak kdyz me zacne o necem poucovat tak bych mu dala kladivem do hlavy :s: A nejhorsi je ze me obcas pripada ze z 90% se hadame kvuli jeho matce(nez jsme se potkali koupil si na pul s mamou radovej domecek)obcas mam nutkani se zbalit a jit pryc,ale furt tak nejak doufam ze jednou se snad odstehuje).Cekame spolu rodinu a ja nechci byt tady ta druha obcas si tady tak pripadam.Hlavne kdyz spolu mame resit normalni veci jako ze si chcem neco koupit nebo neco zaridit,tak to spis resi s ni nez semnou.Bojim se ze jednoho dnes se tak naseru a pujdu pryc,ale bylo by mi to moc lito mam o moc rada ale taky se bojim ze on se nikdy nedokaze od sve milovane maminky odtrhnout!!On tvdi ze to tak neni,ale holky predstavte si ze mate domacnost s tchyni,pripada vam to normalni?Me ne ola jemu jo je to prece chlap a kdyz uz nevi co by rekne mi ze jeho mamku nemam rada!

Samozřejmě, že jich je víc, můj exmanžel byl něco podobného a řekla bych, že v ještě horším vydání... naštěstí už je ex... abych pravdu řekla, tak jsem taky dost dlouho zkoušela vydržet kvůli dětem, ale bohužel se to nezměnilo, samozřejmě že pokud by on nechtěl změnit svůj přístup, tak by se to ani změnit nemohlo... vždycky si musíš ujasnit, jestli jsou ty jeho "nedokonalosti" něčím vyvážené na druhé straně... a hodně dlouho jsem se ujišťovala tím, že jsem na tom dobře, protože nejsem sama a jsou jiní chlapi ještě horší a že jsou všichni chlapi stejní a že to zkrátka musím vydržet... teď už vím, že pokud tak chlap jedná ze sobectví, tak to ani zázrak nezmění... a že jsou i jiní, kteří jsou ochotní, hodní, milí a vnímaví... samozřejmě, že nikdo není dokonalý, jde jen o to, co komu vadí méně a co více a jaké máme své představy o tom druhém a jak moc se skutečnost od nich odlišuje... bohužel svatozář se ani při tom nejhorším neudělá, spíš naopak... možná se ti to bude zdát dost tvrdé, ale já říkám, že když je takový už teď (ovšem pokud nemá tisíc dalších dobrých vlastností, které to vše vyváží, pokud je pozorný a milý k tobě, zabezpečí rodinu a postará se o vás, když je nejhůř), bude to jen a jen horší, pokud si sám neuvědomí své chyby a nebude je chtít řešit... neber to nějak zle, to jsou jen zkušenosti z mých předchozích osmnácti let... a další zkušeností je že žádný táta je někdy lepší než špatný táta a manžel... tak asi takhle... já to tenkrát taky viděla víc růžové a než abych to radikálně řešila, tak jsem spíš chtěla jen slyšet, že v tom nejsem sama... teď už jsem po tom všem úplně jiná... a rozhodnější....

In reply to by Blue Jane

Děkuju ti za tvou zkušenost :)
Máš pravdu, nemá smysl s někým zůstavat kvůli dítěti...všechno co píšeš je pravda. Víš, on teď třeba leží s malým v ložnici a hrají si spolu a vůbec nic mu nevadí, je spokojený a hodný...a z toho má období, kdy se tváří jakoby byl ze železa a chová se jak tupý sobec...taky nejsem dokonalá, možná mi jenom leze to mateřství na mozek.

In reply to by Theodwyn

To víš asi sama nejlíp, jak to je, jestli je víc těch období, kdy je fajn nebo těch, kdy je na zabití... a podle toho se zařídíš... stejně kdyby mělo dojít na to, že už to dál nebudeš chtít snášet, tak se rozhodneš a uděláš tak, jak to bude správné, pokud na to přijde ta pravá doba... tak já jen držím palce, ať to je nezi vámi co nejlepší a přeju hodně pohody.... :) Už kvůli tomu malému... vždycky je nejlepší, když je rodina úplná a dítě má lásku obou rodičů a klid a zázemí... jen ve vztahu se holt musí snažit oba dva, musí ho neustále budovat a upevňovat, jinak to je na nic...

AHOJ, ver je jich vic :s: ja jsem se treba vcera vytocila...resim spis pripad on a jeho kouzelny dedecek, ktery mi uz pije krvicku!kuprikladu vcera odbila dvanacta a sup letel jak tryskac za dedou protoze ma chudak nejakou depku..to uz jsou taky kapky v poharu....nehlede na to ze pro dedu docela casto varim, a neustale ho sem musime zvat a kdyz neco pecu tak si neodpusti slova ,, tak to upec i dedovi" ... no proste silenstvi..a taky porad sedi u pocitace a hraje ty svoje extra hry na kterych se seka i cele dny. :) no a s varenim se taky muzem podat ruce ale ke mne se prihodi veta...mamka to delala jinak a to uz rostu pa

In reply to by ifka2

Děkuju :) Zas je hezké, že tvůj není sobec a myslí i na druhé :s:
Já jsem Kájovi zakázala vstup do kuchyně když vařím, z toho byly nejhorší hádky, když mi kecal do vaření (tu cibuli musíš nakrájet na drobno,takhle to tam půjde moc cítit...houby by poznal, že tam nějaká cibule je :ww: )

AHOJ, ver je jich vic :s: ja jsem se treba vcera vytocila...resim spis pripad on a jeho kouzelny dedecek, ktery mi uz pije krvicku!kuprikladu vcera odbila dvanacta a sup letel jak tryskac za dedou protoze ma chudak nejakou depku..to uz jsou taky kapky v poharu....nehlede na to ze pro dedu docela casto varim, a neustale ho sem musime zvat a kdyz neco pecu tak si neodpusti slova ,, tak to upec i dedovi" ... no proste silenstvi..a taky porad sedi u pocitace a hraje ty svoje extra hry na kterych se seka i cele dny. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hany, to není na obdiv. Děkuju ti za podporu, snad to nějak zvládnem...kvůli němu jsem v kartách pečená vařená :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jééé...to znám velmi dobře...červenou papriku nejím, dušenou zeleninu nejím, takhle se to nedělá, to tam nedávej...a pak mi řekne - nemůžeme pořád jíst maso, je to nezdravé... :s:

ivka222

tak tohle já neznám a doufám ani s manželem nepoznám,nejní 100%tní,ale má nás rád a dělá pro nás hodně,s malým si hraje,s velkýma se učí a semnou laškuje :s: ale jak říkám nejní to pořád a má i své dny :00: :00: :00: ale to já taky :///:

Ahojky, nevím, jestli tě potěším nebo uklidním. My s přítelem sice dítě ještě nemáme, ale pracujeme na tom. Co se týče jeho náladovosti, tak ten můj by si s tím tvým mohl podat ruce.... Jelikož nemá řidičák, tak ho všude musím vozit. To by mi ani tak nevadilo, protože já řídím ráda, ale on mi pořád do toho kecá. My se snad už hádáme i kvůli tomu,že jezdím v rychlém pruhu, že vytáčím motor do otáček a když si myslím, že jedu podle jeho představ, tak je zase zle... :Nikdy nemůžu řídít dle jeho představ. Nejhorší je, že si občas myslím, že po mě řve jen proto, že má chuť se pohádat. Když je doma více jak dva dny, tak se strašně nudí, když ho chci někam vytáhnout tak je strašně unavený nebo zase bych chtěla utrácet. Zrovna dneska, byli jsme domluveni se známými na chatu, mu se samosebou nikam nechce, tak po mě zase vyjel, že se domlouvám za jeho zády. Nejvíc ale však miluju, když začne rozebírat moje myšlenkové pochody.... Naučila jsem se po těch 9ti letech mu neodporovat a vím, že ho to přejde. Co bychom si bez těch našich drahých poloviček počaly, že?
No tak já ti přeji, vlastně nám všem, aby se už konečně ti naši drazí v tom novém roce k nám chovali o něco lépe, a aby si už konečně uvědomili, že si bez nás ani neprdnou.

In reply to by Mikitka

Miki, děkuju ti za odpověď, my jsme s Kájou deset roků, ale já jsem vždycky utíkala když byla krize a teď už nemůžu, musím to vydržet, tak s tím trochu bojuju. Ale když vidím mamču nebo třeba babičku s jakým klidem snáší nálady těch svých expertů, tak doufám, že se to taky naučím :)

Jé, ten tvůj si uvaří čaj??? Tak to je super, to buď ráda :ww:
Hele, ten můj mě také stále poučuje, opravuje atd... Zrovna včera jeho dědeček chtěl přeložit dopis do angličtiny a poslat do Ameriky, jenže ten můj byl prostě líný, tak jsem to přeložila já. On si hned k tomu sednul a začal mi to opravovat jako ve škole. Tak jsem ho sjela, že když byl línej to napsat, ať aspoň neprudí, samozřejmě ať ty chyby opraví, ale ať nebuzeruje.
S chlapama si nevybereš, ten můj je teda hroznej pavouk :spid: , nerad někam chodí, nemá moc rád lidi, radši je doma... Ale zase na druhou stranu nekouří, nepije, miluje děti, na tu naši berušku se hrozně těší, takže to máš těžký.
Jestli ten tvůj je "jenom" náladovej a občas si do tebe rýpne, tak je to asi normální chlap, protože tohle chlapi prostě dělají.
Jinak ti přeji do Nového roku pevné nervy :k:

In reply to by zabka85

Žabko, tou první větou jsi mě odrovnala :s: Děkuju ti za odpověď. Máš pravdu, každý chlap má něco...a on ten můj už taky deset dní smrdí doma, protože mají podnikovou dovolenou, tak proto mi to už asi tak leze na nervy. Tobě přeju taky pevné nervy a spokojenou rodinu :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky