taky vás tak kopou do žeber,únoračky?pod prsama mám jak kdyby rýhu už:)),ale chtla jsem se

01.01.2009

zeptta zda maminky ted uz piji i v dobe kdy kojí nbeo kojily mlíko krabicový?může se to,nebo je to v době kojení tabu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj!!!Tak já mám zase v příručce kojení napsáno,že se má opravdu omezit pití mléka v době kojení.Doporučuje se melta,do té třeba mlíko,ale ne moc. Je to kvůli toho,že se může miminku utvořit alergie na kravské mléko,takže se doporučují spíš mléčné výrobky,jogurty,pudink,sýry a tak,tam,kde je už mléčná bílkovina nějakým způsobem upravená. A místo pití mlíka je stejně nejlepší neperlivá voda a minimálně 3 litry denně!!!:a:

Ahoj no řeknu ti že jsem na tom stejně, ta naše princezna se tam tak rozvaluje že kolikrát ani nemůžu normálně sedět jak mě tlačí pod žebrama tak nám to vždycky chvilku trvá než se tam srovnáme. A jinak s tím mlíkem ti neporadím protože ho nemám ráda takže ho nepiju.

A proč by to mělo být tabu? ://: Krabicové mléko dostaneš k dispozici už na porodnici a když si přečteš jakýkoli článek o výživě v době kojení, tak to tam budeš mít přímo doporučené :a\|: ...pokud nejsi alergik, jako třeba já, tak ho můžeš pít třeba po litrech, jediný, co se nedoporučuje je mléko nepasterizované-přímo od kravičky, kvůli možnosti přenosu bakterií na člověka....ruku na srdce, kdo má doma kravku a podojí a vypije, že? :dog:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka