Tak tak přemýšlím,

31.12.2008

a docela se začínám bát jakto všechno zvládnu :ooo: Jestli budu dobrá mamča, jestli mi to všechno pujde samo, nebo budu nemehlo na začátku... :§)
Taky se bojím aby jsme se s tatínkem neodcizili, znám hodně takových případu, a nechci být taky v te situaci :r:
Ale doufám že jsou to jen hloupe deprese ktere mě brzy přejdou a všechno bude krásně nádherný,
Taky jsem se chtěla zeptat, maminky budete nebo používate látkove pleny víc než papírove?? :? Slyšela jsem že pak se prcek naučí rychleji na nočníček, tak nevím, mám koupene papírove i 20 látkových, tak to asi budu nějak střídat?
V sobotu jsme s tatínkem dodělali dětský pokoj, a tedtrávím všechen čas jen tady, už aby v te roztomile postýlce spinkl ten malý uzlíček štěstí :c: :c:
Už se nám blíží porod tak snad už to utečeco nejrychleji a budu mít moje milovane :cc):
Mějte se krásně :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj.... neboj to jsou ty hormony a to ma asi kazda znas,to budes jeste po porodu taky a jeste si pobrecis :s: to je normalny...taky jsem mela koupenych 20 latkovych a pak jednorazovky...myslela jsem ze vic budu pouzivat latkove proste jsem chtela,ale nemam cas ani naladu...mimi ta hodne unavi...a budes rada za ty jednorazovky ,je to rychlejsi :\x: :\x: latkova pouzivam na kycle,koupani a ublinkani....tak ti preji at to vydrzis a budes mit mimiska u sebe :||):

Ahoj to je jenom depka, tím si projdou asi všechny. Taky mě to napadlo. S manžílkem jsme se hodně snažila, aby se necítil odstrčený. Hodně jsem ho zapojovala s péčí o malou a hlavně on chtěl :c: . Takže od začátku koupal, přebaloval, oblékal a věděl vlastně co to je za celodenní kolotoč, starat se o takové miminko :h:
Dnes je malé rok a používám jednorázové plínky. jinak píšeš, že máš 20 látkových plínek a to jsem měla jen pro malou na vedlejší potřeby...ublinkávání, pod hlavičku, na široké balení...takže pokud bys je chtěla používat i na přebalování, tak asi budeš muset ještě dokoupit.
Určitě se neboj do všeho se dostanete a budete si to moc užívat, tak přeji krásný a pohodový porod :||): :h:

nad tím asi dume každá,ale věř mi,jakmile budeš mít mimíska u sebe,tak nebudeš mít čas nad tím uvažovat,protože budeš jen kojit a přebalovat a občas spát a budeš ráda,když stihneš jít na záchod:-)))

Ahojky, neboj, takovéhle stavy má každá těhule. Já jsem mamina 14 dní a řeším to pořád!
Jinak k těm plínám - jsem po císaři, malej ode mě nechce sát, takže odsávám a krmím přes stříkačku, navíc mu moje mlíčko nestačí, tak ještě vařím umělý mlíčko a můžu ti říct, že celé dny a noci nedělám nic jiného, než že si šudlu prsa nebo stojím u sporáku a dělám uměláka. Látkové plíny používám na ublinknutí, koupání a na kyčle a spotřebu teda máme velkou a představa, že mu je budu dávat normoš na prcku?! Ani náhodou :n: ! Není čas!!! Ale určitě až budu chtít Domču odnaučit čůrat do plínek, jsou látkové pleny dobrý nápad. Určitě se mu nebude líbit válet se v mokru .
Manžovi se snažím věnovat, co to jde.
Takže pro dnešek zahoď depku a pořádně si nacpi pupík! Co já bych dala za to, kdybych si mohla dát co chci! :a:

In reply to by Kristule

ahooj holka pořád na Tebe myslím. Jako asi sis to fakt vyžrala až do konce jak tak čtu. Hlavní je, že jste to zvládli a jste doma všichni pohromadě. Odsávačka je stroj se kterým se nekamarádím. Mučili mne tím v porodnici auau..fakt to hodně bolelo. Mates se nakonec rozjedl a dnes na kontrolním vážení po týdnu mám e o 350g víc jak minulý týden. Ale bez kapek Sab simplex se nehnem . Musí je brát před každým kojením jinak chudák šíleně trpí. Přeju Ti a´t se máte v novém roce lépe, celé rodince přeji zdraví a štěstí. Jitka :h: :h:

In reply to by cifrspionka

Ahojda, tak to je super, že jste se rozkojili! To gratuluju! :qu: :qu: To jsem zvědavá,jestli tohle budu taky moct někdy říct!
No u mě to neskončilo jen těmihle problémy s kojením!22.12.jsme šli domů a 23.12. jsem si volala rychlou, pač jsem se celá strašně osypala, no vypadala jsem nakonec jako opařený prase. Dali mě na internu na kapačky a malýho , že prý dají na dětský, no ale nepochopím, proč ho chtěli cpát mezi nemocný děti,když ani nebyl očkovaný! Nakonec si ho vzal manža domů. Tchyně mu teda pomáhala, ale já ho tak litovala! Domču si doma jen choval a najednou měl krmit drobka přes stříkačku! No řvala jsem v nemocnici celou noc :r: ! 24.12. mě pustili domů, ale proč se to stalo pořádně nevědí. Prý asi únava, stres a celkový zápřah organismu na císaře. No na posrání! Ale doufám, že už to vyžírání stačilo!
Taky přeji vše nej do Nového roku, hlavně zdravíčko a pohodu! :a: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka