ahojky,používáte pro miminka ten vak na spaní?spací pytel?jako vypadájak tílko?

01.01.2009

díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já dávám Honzíkovi na spaní spací pytel z Tesca zn. Cherokee, velikost 6 - 12 měsíců (syn má 8 měsíců) a ještě ho teď přikrývám peřinkou. Do půl roku jsem ten pytel neměla a syn byl pořád odkopaný, ležel v postýlce napříč a kopal do příček postýlky, což ho budilo. Pak jsem mu koupila ten pytel a jsem s ním moc spokojená, Honzík už spí klidněji.

Já koupila zimní spací pytel dlouhý..a má to do 3let..a je v tom od 4.měs..do tý doby měla normální peřinku..když se mi začala odkopávat..tak jsem jí dala pytel..vůbec to ničemu nevadí..že je dlouhý..Horší je praní..špatně to schne..ale je fakt teploučkej..stál mě 350Kč
V létě jí dám zas normální peřinku..když bude teplo...hodně praktická věc..

tak my ho používáme, protože Honzík se v postýlce slušně posouvá, jak zvedá nožičky, při probouzení, takže by byl odkopaný a ještě možná taky někde pod dekou i hlavou, takže mi to přijde super, a určitě to ještě budu používat. Nevím, do jaké velikosti se dělá, ale doufám, že nám to tak do roka vydrží :)

In reply to by Pechy

Ty co děla Tesco (Cherokee) je od 0-6 měsíců a pak 6-12 měsíců (a pak možná i větší.) My máme 0-6 a vypadá dost velkej, ale chci, aby tam Verunka měla dost místa, aby nebyla jak sardinka, takže už možná koupíme větší...

In reply to by Katka_S.

půjčenou 70cm od Grapas, ale už začínám přemýšlet o větším. On mu sice ještě je, ale právě nevím, i když možná se v tom cítí líp, když je to těsnější....Zatím se ještě nepřetáčí ani nic, jen leží a kope nožkama, tak mu to zatím asi nevadí. Ale díky za tip.

já jo, protože Verunka se vždycky odkope (jsou jí 4,5 měsíce). Ale ocenila bych rozhodně kdyby ten pytel měl rukávy. Protože má vždycky hrozně studený ruce a za nic na světě je nechce nechat schovaný pod peřinou.

In reply to by Katka_S.

a v čem spí? Jinak se dělají i s rukáváma, třeba v C&A ho mají i s rukávama. Honzik má overálek slabý a ten spacák na ramínka a je tedy teplý dost. Nic jiného už nemá. Ruce studené nemá a to tam je tak 19 stupnů v ložnici.

In reply to by Pechy

Verunce dávám bodíčko, pyžámko a ten pytel a stejně jí ještě přikrývám. Já totiž u nás v ložnici furt větrám, tak tam máme zimu. Díky za tip, kouknu do CA.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky