Ahojte kotátka

01.01.2009

:h: :h: :h: Tak vám přeju at je továš poslední rok neúspěšnýho snažení holky,a, všem maminám hodně zdraví a spokojená dítka a těhulkám bezproblémový porod a zdravá a krásná miminka :h: :h: :h: .Holky já mám ovu včera mě začla poznám to podle hlenu a pobolívání prs a bříška,tak když už je ten novej rok tak mě držte holky palečky at se mi taky už zadaří :\/: :j) :w: :w: :k:

Ahoj, hrozně moc držím palečky ať už se to konečně povede a ty hlásíš // a :cc): :cc): :cc): . Nechci si tady přečíst jinou zprávu, ju? :one: :ww:

si pis,ze ti drzim pesti co mi sily staci...Moc ti preju,aby ti to uz vyslo.. ;) :) :a: ... Jinak taky preju krasnej novej rok a at ti to vsechno vyjde.. :a:

Já doufám, že tahle tvoje poslední OVU přinese své ovoce ;) :cc): :cc): držím pěsti, ať ti to tentokrát fakt vyjde! já čekám od včerejška MS, ale podle příznaků to chvíli vypadá na OVU, a chvíli na přicházející MS, test byl dnes ráno negativní, takže přemýšlím, co si to moje tělo jako vymýšlí :-g( TAK TFUJ, TFUJ, TFUJ, ať máš za pár dní na testu // :dance:

Ahojky kočko:-),Jsme na tom skoro stejně také u mě asi probyhá ovu ale my se ještě nesnažíme :n: :n: Ale vy se snažte pořádně a přeji vám at to v prvním měsíci nového roku vyjde Držím palečky jak jen to jde...:w: :w: :w: :||): měj se pa pa Monika

Taky vám všem přeji at se zadaří.Nám už se snad zadařilo(i po těch hnusných injekcích) a už jsem tomu opravdu nevěřila.Moc moc vám všem držím pestičky.

Budu držet pěsti, ať ti to tentokrát vyjde. Holky bylo by to fajn, kdyby se nám to všem tento rok podařilo.

Ahojda, já mám dle pocitů den po ovu, včera jsme ji prosnažílkovali, tak doufám, že úspěšně, tobě taky přeji úspěšné snažení :e):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka