PŘENÁŠENÍ

01.01.2009

Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat na přenášení.Četla jsem,že přenášení se počítá od 40+1.jestli se nemýlim. Mám z toho docela špatnej pocit.
Moje mamka přenášela týden a už měla špatnou plodovou vodu.
A to ležela ten týden v nemocnici,segra má LMD.Přesto byla na odběru
plodovky a to bylo na prosto v pořádku. Kámarádka nedavno rodila
o tři dny dýl a už měla zelenou pl.vodu,tak že museli být obě na antb.
A když jsem rodila v 39.týdnu prvního,tak jsem měla plodovku zkalenou
až černou. Tak mám z toho docela strach.Jsem dneska 39+1.
Pondělí jdu na kontrolu,tak uvidím. Mýslíte,že by mi to mohli vyvolat na termín,kdybych je oslovila.
Máte někdo zkušenost. Holky co si o tom myslíte?
Děkuji Vám za odpověď.
Papa Simča

tak ja jsem rodila 3 dny po druhem terminu a v papirech mam, ze jsem mela zelene zkalenou zadni vodu.... nevim, zadny Dr. mi nic nerekl, zjistila jsem to az doma z papiru co mi dali. Ani nevim kolik jsem mela stehu.... Ale na tvem miste bych urcite Dr. upozornila, ze v prvnim tehu jsi mela zkalenou vodu. Delali ti uz Hamiltona? Treba kdyz si o nej reknes, tak ti to porod uspisi i bez vyvolani. Me tedy Dr. ve 40tt rekl, ze kdyz do pristi kontroly neporodim, tak pujdu na vyvolavacku a ja porodila :) Klidne si se svym Dr. o svych obavach promluv, od toho tam je a zeptej se ho co by ti navrhoval... Preju hodne stesticka a at co nejdriv porodis zdrave a krasne miminko :)

Ahoj Simčo. Já rodila přesně v den termínu, tak s tím sama zkušenost nemám. Kámoška ale přenášela 14 dní a pak šla na vyvolání a bylo vše o.k. Pokud máš ale takovouto zkušenost, tak bych se poradila s dr., co on na to a co by ti doporučil. Taky bych se snažila dělta vše pro to, abych brzy porodila-schody, pohyb, vytírání, teplá vana, vínečko, sex. Víc neporadím a přeju, ať ti to dobře dopadne :k:

Ahojky,přenášela jsem o 13 dní,nic mi nebylo,malé se prostě nechtělo ven...a skonřilo to stejně císařem,bylo moc vysoko.Pokud se ale tak bojíš,řekni jim to,určitě to nějak vyřešíte.Držím pěsti!

já jsem přenášela 12 dní a plodovka byla jak špenát,prvorodičky nechávají do toho 12.dne a pak vyvoláni-pokud nejsou nějaké zdr.problémy u Tebe nebo u mimča.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka