Potvrzeno!!!!!

01.01.2009

Ahoj tak jsem 30.12. jsem byla na gyndě a tam mi bylo potvrzeno těhotenství jak má být. Jsem 5 tt. Hurááááááááááá!!!! Přítel říkal, že je to nejkrásnější silvestr. Jinak přeju všem vše nej do toho nového roku. Zuzka

Posílám velkou gartulaci, je to bezva, že se řady těhulek rozrůstají, snad se do nich brzo zařadíme i my, snažilky :e):

Taky se přidávám ke gratulantum!!!!!!! :one: :cc): :one: :cc): A dr už něco viděl? :O :O Já měla poslední MS 29.11 Kdy Dr něco uvidí? :00: Podle těhotenské kalkulacky jsem 4+6. :a: :a: :a:

In reply to by zuzka82

Testy jsem si dělala,ale mám zatím docela slabou čárku:(. :( :( Další testík si udělám asi v neděli ráno,to už snad bude silnější. :\/: :\/: :\/:

In reply to by zuzka82

Jo jo už mám jedno dítě(3 roky)holku.Já jsem po porodu začala brat antikoncepci DEPA PROVERA(injekce) po kterých jsem neměla MS a v létě to byl rok co jsem vysadila a měla jsem hrozný problémy!Vubec jsem neměla MS,několikrát mi jí musel vyvolávat,nakonec jsem 3 měsíce musela brát prášky(antikoncepci) a ty mi to trošku srovnaly.Už bych si to v životě nenechala píchat.Ted se snažíme už 8 měsíc,tak jsem z toho nervozní a pořád se zkoumám.Tady jsou ty testy

In reply to by Evik

ahoj už jsem je našla uvidíš určitě to dobře dopadne. Zkus si změřit teplotu mě říkala sestřička, že pokud ze žena těhotná má zvýšenou teplotu. Jak se jinak cítíš? Jámám pořád hlad a je mi občas nevolno přes celý den!!!

In reply to by zuzka82

Peta šla asi normálně.Vysadila jsem a nevím přesně jak dlouho nám to trvalo.Já jsem se tak nezkoumala,ale myslím,že to mohlo být kolem čtyř měsíců.V sobotu ráno udělám testík,dýl to nevydržím.Někdo mi tu radil,že by měl být mezi testíkama rozestut aspon týden.

In reply to by Evik

pokud jich máš doma dost tak zkus klidně i teď já bych to určitě zkusila!!!! Kolik ti je? Mě je 26 a čekám prvného potomka a v roce 2006 jsem byla na interupci. Přestalo to růst. Ale teĎ to vypada nadějně!!!!

In reply to by zuzka82

to je mi líto,že první mimi nevyšlo!Mě ted bylo 33,taky mám obavy už kvuli věku,snad to bude v pořádku.Test už mám člověče jen jeden,tak to vydržím do soboty,nebo mi holky radily zkusit nějaký dražší(citlivější).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky