ANKETA

01.01.2009

Ahojky maminky,tehulky a snazilky.Mam mensi anketku-KDO JI NA NOVY ROK COCKU?Aby se ho drzeli penizky.Dekuji za odpovedi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj
tak my čočku tradičně jíme,ale letos jsme ji nedělali,protože kojím a to by asi nebylo dobrý.Tak manža řikal ať ji kvůli němu nedělám.Filda(syn 3 roky)ji nejí.Tak snad příští rok se k trdici vrátíme

Tak my ne... Vařím na co máme chuť :) Tuhle tradici nedržíme... ani nevím proč, asi, že jsem na to ani jako malá nebyla zvyklá. Dneska jsem ráda, že jsem snědla polívku a to až večer a kousek sekané. :sick:

Já mám čočku ráda..ale jenom po orientálsku..a s chutí bych si jí dala..ale pořád kojím..a nechci,aby malá měla náké bolení...tak si ji ještě letos nedám.. :n:

Ahoj,tak koukám že sme jediný kdo na novej rok papá sloní oves,čili sladkou rýži.Ani nevim že by to u nás kdy bylo jinak tak sme měli k obědu rýžovej nákyp s měruňkama a byl výbornej.No pocházíme ze sudet tak to bude asi tim :a:

In reply to by Veru5

To nevim,spíš to je asi oddechový oproti tomu vánočnímu přežírání :s: Ale řikam,sem na to zvyklá od malinka ale nikdy sem se po tom nepídila.Rýži mám ráda takže mi to vlastně i vyhovuje.'Jinak sem zapomněla že polívka by měla bejt čočková.Takže aspoň něco podobnýho :a:

My letos ne, kvůli kojení, Tadeáškovi je teprve 10dní. A přítel drží basu, takže byly řízky s brambůrkama :)

Ahojky! :) Zrovna za chvilku ji mamka bude mít hotovou, tak ji jdeme s manželem taky papat. :e):

My máme čočkovou polévku ... a další tradici dodržujeme - žádné "opeřené" maso .... aby štěstí neuletělo ... budeme mít file.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka