Jakou vložku????

26.12.2008

Mam takovej asi trochu trapnej dotaz....Pisete tu, ze kdyz vam odejde plodovka, ze je dobry vzit si vlozku a prijet don porodnice s vlozkou, kde vam udelaji test, esli to je opravdu plodovka...no a tak se patm...jakou vlozku si mam vzit? Uz tu specialni poporodni nebo staci i treba tenka obycejna slipovka? (pokud to ze me samozrejme extra nehrci :-) )

OK!Tak ja to asi vidim na tu poporodni...pac pak mam uz doma stejne jen slipovky :-) Ja totiz vlozky nepouzivala pri menses, jen tampony :-) Dekuji!!!!!!!

Může to být jakákoliv vložka (menstruační-slipovka je asi málo), ale bacha - ne always!!!!! neboť mají uvnitř modrou barvu a ten jejich test to barví do modra když to je plodovka - kámoška dostala sekec, že dovezla modrou vložku!!! Tak bacha - napuštěná nevadí ale bacha na modrou barvu!!

No já bych radší vzala tu silnou jak říkáš poporodní, kdyby začlo týct víc pokud jí máš! Mě ta voda taky odtýkala po troškách, ale radší bych vzala tu!!!

Určitě porodnickou, slipovka je málo a další normální jsou navíc navoněné, jsou napuštěné nějakými absorbenty a vším možným, což znemožňuje udělat správně ten test na plodovku.

Ahoj,mě teda tekla plodovka jako blázen tak jsem si vzala tu poporodní a byla uplne durch když jsem dorazila.Mě teda vezly do porodnice asi 40km :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka