Očkování

29.12.2008

Nechali jste miminka očkovat prevenarem?

Ahoj, my se taky rozhodli pro prevenar, jdem ho píchnout už za týden. Pálka to je, ale pro zdraví všechno, ne :) Zkuste si nechat udělat testy, jestli nepatří do rizikové skupiny, to by pak hradil stát

JJ monitor ´mam doma taky a je to super. Člověk se víc vyspí a hlavně spí klidněji ikdyž jednou už nám začal řvát al evšechno bylo v pořadku. Ja vím, ja bych do toho prevenaru taky šla, je to hodně pěněz a je fakt že na výčitky potom už by bylo pozdě. Ale jak to vysvetlit tomu blaznovi co mám doma. Ti chlapi jsou někdy horší jak děcka. A zustává mi nad tím rozum stát právě proto že se jedná o jeho prcka. Řekl mi na to, že je to drahe a že kdyby to bylo tak duležité že by to proplacela pojištovna a že na tom chce jen doktorka vydělat. To už sem tady psala. No tak co mu na to mam řict, pohádala jsem se s ním a nebavím se s ním a do konce roku ani nebudu. Už těch blbých řečí mam dost. Doktorce je jedno jestli ho necham nebo nenecham očkovat.

my se o tom včera bavili s dr. a ona mi říkala, že po tom roce je to třeba už zbytečné, že nejvíc jsou ohrožená malá miminka, tak jsme se rozhodli s přítelem (budoucím manželem...chííí), že do toho jdeme a až půjdeme na převážení ve 4 měsících, že mu to píchne. Asi je lepší mít jistotu a vědět, že jsme něco udělali, než si pak trhat vlasy.

jo. cena je strasna. navic ja sem na to placeni sama. a ze 7.500 sem zvedava jak to uhradim. ale porad je lepsi dat par tisic ted - nez pak davat parset tisic za leceni.. a to nemluvim o vycitkach svedomi a slzam ktere bys prolila a rikala si kdybych tenkrat...... myslim ze za to tech par tisicovek vazne nestoji...
podivej kolik maminek ma doma treba monitor.... zbytecne, nemusi se bat, maji zdrava miminka.... ale...... ale je to jistota k nezaplaceni !!!!!!..... stokrat lepsi ho mit nez si pozdeji vycitat....
a to je tak se vsim....

a na vyčitky uz potom bude pozde. Stat sé muze cokoli a kdykoli. No do ledna mam jeste cas tak snad to uhraju doma.

Já vím, všechny mate pravdu, ja bych do toho taky šla hned ale maželovi se to nelibi. Pry ze kdyby to bylo tak dulezite tak by to proplacela pojistovna. Magor no. Co vic k tomu rict.

ahojky ja sem malyho nechala ockovat s hexavakcinou pri jednom, 14.1 jdem na druhou davku, mas pravdu je to palka ale kdyz je to pro moje dite tak to vubec neresim, ale i kdybych na to nemela tak si klidne pujcim, pak bych si to vycitala kdyby toho pneumokoka chytil, a ja pak zila s vedomim ze sem tomu mohla zabranit.

co mi říkala doktorka, tak u dětí které nemají starší sourozence stačí očkovat až v roce, tenhle pneumokok se prý přenáší z většího kolektivu, takže my jelikož sice máme známé s dětmi do školky, ale často se nevídáme, tak jsme se rozhodli oočkovat až v roce a to budou celkem 2injekce - na radu doktorky :cc):

Ahojky,já zatím ne ale hned jak budeme mít 3dávku očkování,píchnuté náušničky,tak už jsme s naší dr.domluvené a rozhodně do toho jdu.Pro svoje zlatíčko,jen to nejlepší :one:

In reply to by kristik

ahojky,my jdeme zítra na první dávku.Je to sice hrozně peněz to ano,ale kdyby se mělo něco stát,tak by jsi pak dala všechny peníze světa...Když jsem byla těhotná,tak jsem nad tím taky uvažovala,ale jak se na mě po prvé podíval,už jsem ani neváhala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka